Київський майдан: лучани на «євробляхах» страйкують за свої права

10 Листопада 2017, 16:35
5460

На Київському майдані – величезні затори. Причиною цього стала акція, яку влаштували водії автомобілів з іноземними номерами.

Власники авто хочуть їздити Луцьком на «євробляхах» без проблем. 

Акцію влаштував волинський осередок «Авто Євро Сила» у п'ятницю, 10 листопада.

Водії хочуть, щоб очільники ДФСів вийшли до них на перемовини і поставили такі вимоги: переговори щодо доступного розмитнення для кожного українця та припинення фальшивих судових справ проти водіїв на євробляхах.

Керівник Волинського осередку Олександр Бадзюра говорить, що вони брали дозвіл на проведення акції у Луцькраді:

«У нас все погоджено, тому ніякі заперечення не приймаються. Все залежить від того, коли нам відкриють шлагбаум. Коли автівки заїдуть на подвір'я, тоді будемо говорити з ними».  

На Київському майдані зібрались разом 6 тролейбусів, багато автобусів та незадоволених лучан, хоча багато хто спостерігав із цікавістю та знімав все на камеру.

На місце акції прибула патрульна поліція, чоловіки у формі просили водіїв звільнити хоча б одну дорожню смугу, щоб дати проїхати тролейбусам. Розмови патрульних з учасниками акції супроводжувались криками одних і других, але все ж таки водії погодились частково звільнити одну смугу, хоча машин все більшало. Акція супроводжувалась сигналами з автомобілів.



 

 

Коментарі
10 Листопада 2017, 20:26
лучани на «євробляхах» страйкують за свої права))) За які права??? Яким законом передабачені ці ПРАВА???))). завтра нехай роботодавці вийдуть під податкову і почнуть відстоювати свої права не платити податків на заробітну плату, післязавтра фермери не платити оренду за землю також скажуть це їхні ПРАВА. А хто пенсії платити буде якщо всі так будуть відстоювати якісь НЕПИСАНІ ПРАВА????)))
10 Листопада 2017, 20:59
Який ще ''брєд''? Ціна розмитнення і наші зарплати це ''брєд'', автомобіль це не розкіш а засіб пересування.
10 Листопада 2017, 21:26
що за мудак пише про бред? Вони вже нарушили всі закони і людські і божі а люди просто хочуть в 21 столітті іздити на доступних по ціні машинах.ХХХ правий
10 Листопада 2017, 21:28
всім хто їздить на бляхах штраф шо за херня в державі твориться. Вони собі придумали, а тепер їм всі винні?<br/>хай йдуть з своїми корчами початку 2000-х рокув і пробігами по 300 тис. км в сраку
10 Листопада 2017, 21:49
&quot;Бред&quot;, что ты мелишь? Если ты не знаешь сути вопроса, то нехрен писать тут. Права каждого гражданина иметь свободу выбора в покупке, а его нет с автомобилями, потому что некоторые &quot;умники&quot; поставили ограничения, что не позволяет человеку зарегистрировать свой автомобиль который он захотел купить, потом ещё за это и штраф выписывают. Это полное беззаконие, которое нужно останавливать. А как дети наши будут покупать автомобили? В тридорого? Так и хотят платить тем же пенсионерам - покажи куда? Тебе стоит глубже изучить эту ситуацию, потом что-то поймеш.
10 Листопада 2017, 21:54
валєра в одному ти правий , що в державі ториться хєрня. то підніми сраку і наведи порядок. раз такий вумний. чим вже тобі допік пробіг в 300 тисяч. одним словом в а л є р а
10 Листопада 2017, 21:56
И да, сегодня еврономера, а завтра эти &quot;слуги народа&quot; ещё что-то придумают, чтобы в ещё больше ярмо загнать народ, а ты терпило - терпи. Те кто разрабатывал эти ограничения должны в тюрьме сидеть, за то, что создали закон который противоречит конституции, стамбульской конвенции и другим законам и привели к дискриминации части автомобилистов и преследования их за отстаивание своих прав. Идем в Европу, так делайте как в Европе, а не унижайте народ.
10 Листопада 2017, 22:16
вся проблема в грьобаному євро5. зніміть і я перший оплачу адекватну розтаможку. які проблеми. або дайте європейські зарплати..і завтра я в салоні. хєрачу 27 років, плачу всі податки краще що я мав на держ. номерах це Комбо 95 року. в чому моя проблема - в тому що не крав і не найобував
11 Листопада 2017, 00:12
А я хочу адекватну про сти ту цію як в Європі по адекватних цінах. Дайош ноормальну проституцію!!! да і ще можна маріхуану. А бляхи ну кому так треба бляхи їдьте в європу і їздіть там до ср ач ки на тих бляхах. А то в Литві машин на литовських номерах більше як в Україні.
11 Листопада 2017, 00:17
Якщо людина чогось хоче визнати на законному рівні йде мітингує поки не визнають а потім тим користується. Власники євроблях навпаки, спочатку нагнали а потім легалізуйте нас. А вас туди хтось посилав за тими бляхами. Особисто я ні, то чого мені вас жаліти))). Ще більше підтримувати, Будьте як всі особливо патріоти - сплатіть податки і катайтесь спокійно. А то патріотизм тільки &quot;Слава Україні&quot; кричати.
11 Листопада 2017, 00:27
Самі придумали самі повторюєм). засіб пересування це вєлік а от автомобіль, це розкіш. особливо в країні в якій йде війна. Чого я маю платити військовий збір а хтось просидить в Польщі і вйськового збору не заплатить? Ще й держава йому щось винна бо він розкоші в військовий час захотів. Пересувайтесь на вєліках.
11 Листопада 2017, 12:08
&lt;p&gt;Закони пишуть пузаті му**ки і верховній зраді.Пишуть так як їм вигідно.Чого я маю все життя збирати на авто.Це не предмет розкоші а предмет виживання в місті.Я дивуюся що тут в коментарях деякі люди стають на захист пузатих контрацептивів що жирують при владі&lt;/p&gt;
11 Листопада 2017, 12:51
Коли війна вривається у двері,<br/>G A<br/>Не захистять слова й печатки на папері.<br/>Hm A<br/>Потрібно йти, потрібно брати зброю<br/>G A<br/>І право на життя відстояти в горнилі бою...<br/>Гурт &quot;Тартак&quot;<br/>В нас не просто відбирають права на авто, це наступ на свободу пепесування, на свободу людини.Завтра нас посадять в клітки і будуть випускати тільки на &quot;РАБоту&quot;
11 Листопада 2017, 12:54
Ребята єто мЕрзость!
11 Листопада 2017, 13:19
Оті авто євро сила відстоюють права для Всіх! Щоб стала адекватна розтаможка для ВСІХ
11 Листопада 2017, 13:23
Я теж сплачую військовий збір, купую братові не тільки бронежилет в Ато, більше того, хочу, щоб він Живий звідти прийшов, чому б не купити дешевше авто???
11 Листопада 2017, 14:41
Двое в говне. Один по шею, а другой по самые губы. Тот, который по шею, пытается выбраться...<br/>Второй кричит: - Hе нагоняй волну, мудак!
11 Листопада 2017, 14:52
Не для всіх і не для Вас точно вони стоять. Ви ж не пригнали авто і вимагаєте його майже безплатно розмитнити, я також не приганяла і не знаю чи знадобиться мені оте їхнє відстоювання їхніх невиписаних прав. І цікаво пригнати авто і щось вимагати у влади в нас можна. А от привезти донорський орган для людини яка цього потребує а потім вимагати легалізувати його не можна, бо такі закони. Питання до держави чого так? Або легалізуйте вже розмитнення цих євроблях або взагалі забороніть їх ввозити як і доносрські органи щоб ніхто не ввозив і потім не вимагали легалізувати його. І якщоб був вибір то за легалізацію донорських органів я вийшла б а от за євробляхи які вже й без легалізації хитрожопі ділки понаганяли то вряд чи пішла б. Дупу їм треба пересувати, пересувайте як всі НЕхитрожопі люди в громадському транспорті.
11 Листопада 2017, 19:59
Ребята єто мЕрзость!
11 Листопада 2017, 21:38
чому в Україні люди мають купувати машини дорожще, ніж в інших країнах?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024