Політичну і бізнесову «еліту» Луцька поєднало незнання ПДР

10 Листопада 2017, 14:14
4707

Заступника в.о. луцького мера і скандального місцевого забудовника спіймали на порушенні правил паркування по вулиці Богдана Хмельницького.

Відповідне фото розмістив у спільноті «АвтоАндони Луцька» Андрій Білан.

На світлині видно, що автівка «Інфініті» припаркована на тротуарі поблизу лялькового театру, а поруч просто на дорозі  – «Ленд Ровер».  Зауважимо, що на дорогах з одностороннім рухом, як-от Богдана Хмельницького, стоянка транспорту дозволяється лише з лівого боку.

За словами Андрія Білана, машини належать заступнику в.о. мера Костянтину Петрочуку і скандальному бізнесмену Сафрону (Руслан Юзва, – ред.).

«Вирішили свої авто поставити там, де їм зручно. Хоча поряд є автостоянка, але ж ці хлопці вирішили, що тут їм буде зручніше. Вони ж не ЛоХи, щоб паркуватися на автостоянці», – йдеться у дописі активіста.

«…І такі от оправдання, що спочатку зробіть парковку чи не було місць де припаркувати авто – не пройдуть, бо ж що заважає будучи у владі, заступнику мера і решті чиновників нарешті зробити автомобільні стоянки. Хоч щось вже почніть робити. І розпочніть роботу з місця, де Ви щодня на роботі – це з міської ради», – написав Андрій Білан.

Правила паркування для еліти не писані
Правила паркування для еліти не писані

 

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку знесли ринок «Львівський». Поруч – продовження будівництва багатоповерхівки «Safron», що створює багато шуму та невдоволення сусідів. Конфлікт на Львівській розпочався ще влітку, коли вищезгаданий приватний підприємець Руслан Юзва викупив землю на якій розміщений ринок під парковку і тепер підприємцям, які там працювали потрібне нове місце для торгівлі.

Читайте також: Ринок «Львівський» перетворився на руїни: що про це думають лучани. ФОТО

Львівська: від ринку залишилася купа мотлоху

Коментарі
10 Листопада 2017, 16:55
Є гроші і криша,навіщо знати ПДР.
11 Листопада 2017, 02:38
А чому поліція ніяк не реагує, це ж фотофіксація порушення?
13 Листопада 2017, 11:19
Таких поліція не трогає бо мають гроші і владу,а хлопці поліцейські як любили гроші так і люблять,а тут нікуди не дінешся проти цього аргумену...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром