Сирники: місцевий творчий колектив відзначає річницю творчого шляху

10 Листопада 2017, 14:47
3791

Сирницький колектив «Барви» відзначає 10 листопада три роки зі свого народження.

Завідуюча клубом у селі Сирники і учасниця гурту Оксана Глушко привітала своїх колег зі святом і розповіла про діяльність колективу.

Далі подаємо лист, який вона надіслала до редакції Район.Луцьк:

«Я хочу сказати, що мрії збуваються. Про свій колектив я мріяла давно, і він у мене з’явився: мій рідний колектив «Барви». Мрія здійснилася.

Дуже приємно співпрацювати з цими прекрасними людьми, з якими пройшли невеликий творчий шлях, з учасниками гурту «Барви» із Сирників. У листопаді 2014 року «народився» цей прекрасний колектив, який радує глядачів своєю творчістю впродовж трьох років.

Гортаючи сторінки свого життя, я впевнено можу сказати, що ця сторінка, де присутні «Барви» – найцікавіша, найзмістовніша в моєму житті. Пригадую репетиції, виступи на концертах, творчі вечори, щедрування, колядування. Багато було цікавого в житті нашого ансамблю, надіюся, що ще багато їх попереду.

Не можна не сказати й про те, що учасники з радістю лишають свої буденні справи й з великим задоволенням приходять на репетиції. А баяніст Станіслав їздить аж з Луцька до нас. От такі вони творчі особистості, у яких є безліч ідей, задумів, а головне – вміння знаходити підтримку влади та однодумців.

«Барви» має належну матеріально-технічну базу для повноцінного функціонування як колектив аматорської творчості, яку поповнили за власні та подаровані добрими меценатами кошти.

Для виїзних концертів колектив використовує автотранспорт, який з радістю надають небайдужі до нашого мистецтва жителі села. Ніколи не надіємося на когось, завжди розраховуємо на власні сили та можливості.

За ці три роки колектив придбав три комплекти сценічних костюмів, два з яких за власні кошти, один – за власні та гроші з місцевого бюджету. Взуття теж закупили самостійно.

Репертуар гурту різноманітний, хоча ще не дуже великий: всього 27 пісень. Провідне місце, звичайно, займають українські народні пісні, пісні місцевої поетеси Галини Терлецької та інших українських поетів.

Отож, вітаю своїх «барвинят» з цією важливою датою».

Керівниця гурту «БАРВИ» Оксана ГЛУШКО


 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром