У Локачинському районі тепер є новинне онлайн-видання

10 Листопада 2017, 15:25
1694

У мережі гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua» запрацював сайт Район.Локачі.

Район.Локачі – це тринадцяте видання мережі Район.in.ua. Видання мережі входять до найбільшого медіахолдингу Волині CID MEDIA GROUP, який також включає газету «Сім’я і дім», журнал «Сімейний порадник» у принті і онлайн-версії, радіо СІД-FM, інтернет-видання «Таблоїд Волині».

«Локачинський район хоч територіально маленьків, але ми впевнені, що і про нього є що розповісти. Уже більше десяти районних видань, завдяки щоденній роботі наших журналістів, стали першоджерелом інформації про жителів віддалених сіл і містечок. Але попри відстань всюди вирує життя і воно варте висвітлення», – розповідає шеф-редактор CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич.

Зараз у складі мережі Район.in.ua працюють такі видання: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-Каширський,Район.Ківерці,Район.ЛюбомльРайон.Шацьк,Район.ГорохівРайон.Володимир-ВолинськийРайон.Маневичі ,Район.ОстрогРайон.Любешів.

Район.Локачі розповідатиме усі новини селища та району. 

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а на офіційних сторінках видання у Facebook і Google+. Також варто підписатися на емейл-розсилку та пуш-повідомлення від Район.Локачі, щоб не пропускати важливих новин

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією з читачами, звертайтеся за телефоном +38 (096) 352 76 02, або пишіть на електрону пошту [email protected]

З питань розміщення реклами звертайтеся за телефоном 0661293400 або пишіть на електрону пошту [email protected].

Випусковою редакторкою онлайн-видання Район.Локачі буде Ірина Гоюк.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39