Куди піти з дітьми на осінніх вихідних 10-12 листопада

10 Листопада 2017, 09:12
5278

Вихідні дні – час, який можна провести як хочеш: відпочити від роботи, сходити на перегляд улюбленого фільму, відвідати цікавий тренінг чи відірватись на дискотеці.

Та якщо у вашому житті є малеча, то у віккенд потрібно вписувати і її бажання.

Щоб і батьки, і діти могли розважитись та провести час разом, Район.Луцьк пропонує перелік місць та заходів куди можна сходити на цих вихідних з дітворою.

П’ЯТНИЦЯ, 10 ЛИСТОПАДА

«ЗОЛОТОВОЛОСКА»

Час: 12:00

Місце: Волинський обласний театр ляльок

Вистава для дітей з 4-ох років, тривалість – 1 год. 15 хв., з антрактом.

Режисер-постановник - Дмитро Драпіковський, художник -постановник - Наталія Ягупова, композитор - Костянтин Яворський, балетмейстер - заслужений діяч мистецтв України Володимир Замлинний.

Дійові особи та виконавці:

Золотоволоска – Оксана Новосад; Іржик, Рибалка, Слуга – Світлана Пилипчук; Злий Король, Рибалка, воронята, Золота рибка, Слуга, мурахи – Лариса Гарлінська.

ДИТЯЧИЙ ІГРОВИЙ ЦЕНТР «FIGLI MIGLI»

Час: 10:00-22:00

Місце: вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ «ПортCity»

Тут на Вас чекатимуть казкові герої, костюмовані вистави та ростові ляльки. Величезна площа дитячого комплексу вміщуватиме лабіринти, тематичні ігрові кімнати, атракціони, дитяче кафе, ігрові автомати та багато інших цікавих розваг.

Контакти: +38 (067) 334 50 87, +38 (0332) 78-78-77

ДИТЯЧЕ МІСТЕЧКО «ДИВО»

Час: 07:00 - 24:00

Місце: Парк імені Лесі Українки

Дитяче містечко «Диво» пропонує розваги для дітей від 2 років. Тут під відкритим небом є гойдалки, гірки, лабіринти, які так люблять ваші діти!

Батьки також можуть спільно відпочити із дітьми у «Поляні казок» - для наймолодших тут діє комфорний майданчик, для дорослих - затишне кафе. 

СУБОТА, 11 ЛИСТОПАДА

ПІЗНАВАЛЬНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ У «РОБОЛОГІКУМІ»

Час: 14:00

Місце: AdrenalinCity

Академія пізнання та розвитку «Робологікум» запрошує усіх допитливих та кмітливих дітлахів на цікаві та пізнавальні майстер-класи.

Заняття проводяться щосуботи та щонеділі о 14:00 годині та є безкоштовними.

Контакти: 099 703 63 44

МАЙСТЕР-КЛАС «ПАПЕРОВІ ТВАРИНКИ»

Час: 15:00

Місце: AdrenalinCity

У розважальному центрі «Лімпопо», відбудеться майстер-клас «Паперові тваринки». Дітвора навчиться власними руками створювати шедеври з паперу. Участь безкоштовна.

1

НЕДІЛЯ, 12 ЛИСТОПАДА

«ВІННІ ПУХ І ВСІ, ВСІ, ВСІ...»

Час: 12:00

Місце: Волинський обласний театр ляльок

Хто з дітлахів не знайомий із героєм мультфільмів про Вінні Пуха? Звичайно, цього кумедного і непосидючого плюшевого ведмедика знають усі. Ця вистава – про Вінні Пуха, його друзів та їхні пригоди.

Виставля для дітей від трьох років, тривалість – 1 година. Вартість квитка - 20 грн.

Режисер-постановник – з. д. м. України Б. Азаров; художник-постановник – С. Прокоф’єва; композитор – В. Полянський.

Дійові особи та виконавці:

Вінні-Пух – Олег Даниленко; П’ятачок – Світлана Ришко; Сова – Світлана Стасюк; Кролик – Неля Кушнірук; Ослик – засл. арт. України Петро Савош, Валерій Семенюк; Равлик – Світлана Стасюк.

 

ЛУЦЬКИЙ ЗООПАРК

Час: 10:00-18:00

Місце: вулиця Глушець, 7

Луцький міський зоопарк займає площу 4,2 гектара, у ньому мешкає понад 300 тварин 68 видів. Серед найцікавіших, екзотичних представників фауни — два лева, два ведмедя, три благородних оленів, бізон, антилопа, дві лами, дикобраз, єнотовидні собаки, фазани, павичі, чорні лебеді.

Зоопарк був заснований 1979 року. Минулого року (2015 р.) було проведено реконструкцію зоопарку. Спорудженно містечко для ведмедів з вольєрами, басейнами та оглядовим майданчиком; містечко для левів з окремими вольєрами та оглядовим майданчиком; проведено заміну застарілих вольєрів та огорожі, проведено загальний благоустрій території. Також встановленно бездротовий інтернет-зв'язок Wi-Fi на всій території зоопарку. 

«БРЕМЕНСЬКІ МУЗИКАНТИ»

Час: 12:00

Місце: Волинський академічний театр імені Т.Г. Шевченка

Для маленьких глядачів покажуть музичну казку «Бременські музиканти». П'єса Юрія Ентіна та Василя Ліванова за мотивами однойменної казки братів Грімм; музика Геннадія Гладкова.

Режисер-постановник, художник-постановник - народний артист України Олександр Якимчук, балетмейстер-постановник - Володимир Замлинний.

Вистава йде з одним антрактом.

 

Коментарі
10 Листопада 2017, 11:35
Дитяча залізниця працює по вересень ,то як в листопаді повести туди дітей.Подумайте трішки ,що пишете.
10 Листопада 2017, 22:56
В місті епідемія корі. Дуже доречні поради від редакції.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром