«Похмура осіння погода і не менш похмурі клумби та газони», – лучанин про центр міста

09 Листопада 2017, 23:21
3708

Лучанин Володимир Пшибельський розкритикував естетичність клумб та газонів центральних вулиць міста та навів на противагу містечко Трускавець.

Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Пройшовся центральними вулицями Луцька. Похмура осіння погода і не менш похмурі клумби та газони. Таке враження, що ті, хто керує містом, так глибоко поринули у вир боротьби за владу, що на красу і презентабельний вигляд обласного центру Волині їм начхати. І почуття прекрасного і природнього в них просто атрофувалося», – йдеться у дописі.

На противагу Луцьку він навів містечко Трускавець. За його словами, там міська влада чудово розуміє важливість естетичного вигляду клумб та газонів, які милуватимуть око перехожих.

Також він відзначив цікавий факт, що розробкою і реалізацією проекту з озелення та благоустрою Трускавця керував викладач біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки Юлія Козак.

 

Коментарі
10 Листопада 2017, 08:35
Віднині один заступник виконуючого обов"язки міського голови, який відає екологією, разом з братом своєї дружини, який відає озелененням квітучого Луцька, втруть носа Трускавцю. У теплицях комунального підприємства, яке вони взяли на сімейний підряд, вирощувтимуть квіти, які втруть носа не лише курортному місту, а й столицям світу. Ото заживемо.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром