Наркоторговець-власник арсеналу зброї проведе за ґратами шість років

09 Листопада 2017, 15:12
1551

Лучанина, визнаного винним у цілій низці злочинів, пов'язаних із виробництвом і збутом наркотичних речовин, а також у незаконному зберіганні зброї, засудили до шести років позбавлення волі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, наприкінці квітня цього року під час обшуку правоохоронці виявили у кімнаті одного з гуртожитків у Луцьку гарно обладнану нарколабораторію, в якій 26-річний молодик виготовляв амфетамін. Із лабораторії слідчі вилучили наркотичну сировину, як рослинного (макова соломка та канабіс), так і синтетичного походження, обладнання для виготовлення та фасування психотропів,  пістолети з патронами і гранату Ф-1.

Чоловік уже перебував у полі зору правоохоронців, адже упродовж березня-квітня цього року тричі збував амфетамін лучанам.

Затримали злочинця 26 квітня 2017 року під час одержання на пошті посилки із наркосировиною.

Суд визнав чоловіка винним у організації та утриманні місця для незаконного виготовлення психотропних речовин, незаконному придбанні й зберіганні прекурсорів та обладнання для виготовлення психотропів, незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні з метою збуту та в незаконному збуті психотропних речовин у великих розмірах, незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, у великих розмірах, а також в зберіганні та придбанні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 1 ст. 311, ч.2 ст. 313, ч. 2 ст.317, ч.1 ст. 263 КК України, чоловік проведе за ґратами 6 років.

Нагадаємо, мешканець Луцького району, який вкрав кукурудзи на тисячу гривень, може провести за решіткою три роки.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром