Винниченка-Євгена Сверстюка: водій збив велосипедиста й хотів утекти

08 Листопада 2017, 19:40
ДТП на перетині вулиць Винниченка та Євгена Сверстюка 3954
ДТП на перетині вулиць Винниченка та Євгена Сверстюка

На перетині вулиць Винниченка та Євгена Сверстюка автомобіль збив велосипедиста.

Це сталося 8 листопада, – повідомляє ВолиньPost.

Легковик Ford виїжджав з вулиці Євгена Сверстюка на Винниченка. В цей час велосипед їхав по Винниченка в бік «Променя».

Після зіткнення водій автівки спробував на легковику втекти з місця події, але його затримали очевидці.

Велосипедиста забрала «швидка».

Після зіткнення водій автівки спробував втекти з місця події
Після зіткнення водій автівки спробував втекти з місця події

Велосипедиста забрала «швидка»
Велосипедиста забрала «швидка»


Читайте також: Велосипедист, який потрапив під вантажівку на Гнідавській, був п'яним, – поліція

Гнідавська: велосипедист потрапив під колеса вантажівки

 

Коментарі
09 Листопада 2017, 02:05
Ой не можу... ну і красунчики))<br/>Шановна редакція &quot;ВолиньNews&quot;- будьте такі ласкаві, не публікуйте нісенітницю! На місці учасників ДТП я б подав на вас у суд! <br/>Я був очевидцем, а цей ваш &quot;кореспондент&quot; який це бігав і фотографував прибув значно пізніше, і що цікаво- до того часу якраз поїхали припарковані на перехресті (на місці ДТП) автівки.<br/>Чисто для справедливості наведу кілька фактів, і раджу адекватній частині населення задуматись (якщо звісно у модератора вистачить сміливості опублікувати коментар):<br/>1-Це не &quot;наїзд&quot; а зіткнення одного учасника руху з іншим (велосипедист зачепився за ліву частину бампера автівки)<br/>2-Водій автівки не втікав а відразу вибіг до постраждалого!<br/>3-У автівці крім того була маленька дитина та жінка.<br/>4-Всі хто робив якісь крики чи спроби &quot;розігріти&quot; ситуацію &quot;очевидець-працівник СБУ&quot; який згодом зник після приїзду слідчо-оперативної групи.<br/>5-Згідно фото автомобіль знаходиться перед велосипедом що свідчить про відсутність будь-яких намагань продовжити рух після зіткнення.<br/>6-Всі мої слова можна офіційно перевірити у Поліції (на відміну від ваших &quot;фактів&quot; від &quot;очевидців&quot;) і вони є описом реальної картини тої події!<br/>7-Водій пропонував потерпілому відвезти останнього до медичного закладу для надання допомоги, а також заявляв у поліцію що цитую: &quot;жодних претензій до велосипедиста не маю, я його банально не замітив, авто пропустив а його не замітив&quot; (до слова: велосипед і справді без жодних фар чи ліхтарів, а велосипедист без світло-відбиваючого спец-одягу).<br/>8- Слова велосипедиста до водія цитую: &quot;вибач, я тебе не побачив, щось про своє задумався, я машину тобі не сильно подер?&quot;... далі не чув, бо відійшов трішки в сторону. Згодом розмова продовжилась:<br/>Водій: &quot;та ти не за те хвилюйся, як себе почуваєш? може я тебе все ж закину в лікарню, а то швидка поки приїде.. у тебе ж кров з голови йде, не жартуй з цим! За машину не парся, то ****(не цензурне висловлювання), нічого їй не трапилось, ти лише за бампер зачепився... &quot;<br/>Велосипедист: &quot;давай заберем велосипед, я піду до дому... все гаразд&quot;<br/>Водій: &quot;Не можна велосипед брати, там копи мають все оглянути ми ж скору визвали, вони мусять оформити, а до дому не йди, потрібно в лікарню, та й проблеми будуть, якщо ти підеш сам, типу як втечеш з місця ДТП, я ж жодних претензій до тебе не маю! Все ок, хіба що ти мені що пред*явиш...<br/>Велосипедист: гаразд, чекаєм, та ні, я теж проти тебе нічого не маю, швидше б приїхали...&quot; <br/>Далі я вже не чув, знову відійшов і приїхала швидка допомога.<br/>Ось така каша малята! Тож шановна редакціє, будьте ласкаві - опублікуйте будь-ласка правдиву версію! Повторюсь: ПІДТВЕРДЖЕННЯ УСІХ ЦИХ СЛІВ ВИ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ У ВІДДІЛКУ ПОЛІЦІЇ ЛУЦЬКА, АБО Ж У ІНШИХ СВІДКІВ ЯКІ ТЕЖ ТАМ БУЛИ!
09 Листопада 2017, 02:07
По моєму хто із вас бреше!<br/>&quot;Близько 19 години вечора на вулиці Винниченка у Луцьку легковик здійснив наїзд на велосипедиста.<br/><br/>Про це повідомляє &quot;Під прицілом&quot;.<br/><br/>ДТП трапилось поблизу нічного клубу Hollywood.<br/><br/>Водій залишився на місці пригоди. До потерпілого під'їхала група велосипедистів, які з'ясовують обставини з винуватцем. На щастя, обійшлося без жертв.<br/><br/>Наразі очікують прибуття правохоронців.&quot;<br/>Близько 19 години вечора на вулиці Винниченка у Луцьку легковик здійснив наїзд на велосипедиста.<br/><br/>Про це повідомляє &quot;Під прицілом&quot;.<br/><br/>ДТП трапилось поблизу нічного клубу Hollywood.<br/><br/>Водій залишився на місці пригоди. До потерпілого під'їхала група велосипедистів, які з'ясовують обставини з винуватцем. На щастя, обійшлося без жертв.<br/><br/>Наразі очікують прибуття правохоронців. (Близько 19 години вечора на вулиці Винниченка у Луцьку легковик здійснив наїзд на велосипедиста.<br/><br/>Про це повідомляє &quot;Під прицілом&quot;.<br/><br/>ДТП трапилось поблизу нічного клубу Hollywood.<br/><br/>Водій залишився на місці пригоди. До потерпілого під'їхала група велосипедистів, які з'ясовують обставини з винуватцем. На щастя, обійшлося без жертв.<br/><br/>Наразі очікують прибуття правохоронців.
09 Листопада 2017, 10:17
луцькра
09 Листопада 2017, 10:18
луцькрайону треба сенсації. зараз не сезон, літаки над містом не літають, коти і собаки не пропадають. треба ж про щось писати))))))))
09 Листопада 2017, 15:55
Не парьтесь пацани.Нормальні люди чудово розуміють,що все що тут публікується ,,ВЕЛИКЕ ШО-НІБУДЬ,,.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром