Волі: квіткарів залишать у спокої

12 Січня 2016, 15:59
1973

Владі не вдалося дійти консенсусу з підприємцями щодо нового місця для торгівлі. Нинішнє ‒ у дворі багатоквартирного будинку не влаштовувало місцевих мешканців.

Нагадаємо, що у липні 2015 року торговців «зачистила» муніципальна поліція, пишуть Хроніки Любарта. Пізніше виконком міської ради прийняв рішення перенести ринок на перехрестя проспекту Волі та вулиці Чехова, а зрештою на вулицю Глушець 41а, що неподалік обласної філармонії.

«Мабуть, що його (ринок, ‒ ред.) не перенесуть. Я не готовий стверджувати напевне, але вже рік боротьби і переговорів мене наводять на думку, що, мабуть, його найкраще залишити там, де він є, облагородити його, зробити кращим», ‒ зазначив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Віце-мер пояснив, що для ринку просто немає нового місця.

«Ті місця, які ми пропонували ‒ більш-менш нормальні ‒ то квіткарі категорично відмовляються туди переїжджати. Мотивують це тим, що у них там бізнесу не буде. Думаю, що вони праві, і на новому місці їм було би тяжче. Збудуємо підземний перехід ‒ тоді переселимо квіткарів», ‒ зазначив Яковлев.  

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром