Прес-службу волинської поліції очолив екс-журналіст

12 Січня 2016, 15:23
2009

Керівником сектора комунікацій волинської поліції став 42-річний журналіст Віктор Гомоль.

У вівторок, 12 грудня,  його представив колективу очільник головного управління Національної Поліції у Волинській області Петро Шпига, повідомляють на сайті волинської поліції.

Новопризначений речник у 1995 році закінчив історичний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки. Понад 20 років пропрацював у сфері журналістики. Зокрема, професійну діяльність розпочав у 1994 році в Луцькій міській редакції радіомовлення Волинського телерадіооб’єднання. Пізніше працював редактором радіостанції «Луцьк» Волинської ОДТРК, старшим редактором, завідувачем відділу громадсько-політичних передач Рівненської ОДТРК. До призначення керівником сектора комунікацій очолював відділ тематичних програм філії Національної телекомпанії України «Рівненська регіональна дирекція», працював регіональним кореспондентом «Газети по-українськи» та сайту www.gazeta.ua. Віктор Гомоль – заслужений журналіст України.

«Мені добре відомі потреби журналістів, особливості підготовки газетних і телерадіоматеріалів, публікацій для інтернет-видань. Переконаний, що зможу забезпечити дієву та ефективну комунікацію між поліцією та ЗМІ. Робитимемо разом усе для оперативного та правдивого інформування громадськості про події та роботу поліції», – запевнив новопризначений речник обласної поліції.
 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром