Соборності: патрульні затримали п’яного агресивного водія

12 Січня 2016, 13:17
2058 Джерело: facebook.com

Водій і пасажир авто мали видимі ознаки алкогольного сп’яніння, вживали нецензурну лайку та погрожували працівникам поліції фізичною розправою, а також спробували здійснити наїзд машиною на працівника поліції.

Під час патрулювання у вівторок, 12 січня, екіпаж поліцейських близько 1 години ночі за орієнтуванням затримав автомобіль BMW сірого кольору в районі проспекту Соборності. Повідомляють на сторінці Патрульної поліції Луцька у Facebook.

На вимогу працівників поліції вийти з авто і показати документи вони не відреагували. Натомість вживали нецензурну лайку і погрожували працівникам поліції фізичною розправою, а також спробували здійснити наїзд машиною на працівника поліції.

Провівши ряд заходів, правопорушників затримали і доставили спочатку в наркодиспансер, де чоловіки поводились неадекватно, падали на землю, вдавали втрату свідомості. Далі їх доправили у міськвідділ поліції, де вони продовжували агресивну поведінку.

На правопорушників склали протоколи за ст. 173, 185, 126, 130 КУпАП.

Зі слів матері одного з затриманих, серед двох правопорушників є син колишнього працівника прокуратури, який зараз на пенсії.

Фото Управління патрульної поліції міста Луцька




 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром