«Казки Ж»: у Луцьку покажуть спектакль, де вхід чоловікам заборонений

07 Листопада 2017, 07:42
2512

У театрі-студії «Гармидер» створили форум-спектакль «Казки Ж». Спільно з глядачами у виставі розігрують ситуації про жіночі мрії та розчарування, стереотипи і протести.

Такий захід відбудеться у Луцьку у суботу, 11 листопада. Час – 19:00. Місце – Луцький районний будинок культури (вул. Ковельська, 56).

Тому, якщо ви мрієте повторити казкову історію Попелюшки, називаєте свою доньку Принцесою,вважаєте, що у Снігової королеви є чому повчитися сучасній жінці, замислюєтеся про дивні стосунки Білосніжки та гномів.. то жіноча частина театру «ГаРмИдЕр» готова з вами про це поговорити.

Під час того як актори та глядачі будуть грати на сцені, мудра і дещо саркастична Баба Яга буде усе збалансовувати і резюмувати, а інколи вона й здіймає на кпини. Актори не знають як повернеться хід їхніх історій, адже дотворюють їх самі глядачі. А всі разом вони готують «Коктейль Успішної Жінки» і звісно ж смакують ним.

Форум-спектакль проходить за підтримки «Українського жіночого фонду» і «Корпорації щастя». Вартість квитків – 30 гривень.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром