Чемпіонат Волині з футболу: Луцьк та Боратин ідуть зимувати з перемогами

06 Листопада 2017, 15:59
3068

У підсумковому календарному турі обласної першості гравці «ЛСТМ» та «Ласки» здобули виїзні перемоги над «Колосом» та «Торпедо».

У 9-му турі чемпіонату Волині з футболу можна було очікувати боротьби проти двох грандів. «Ласка» їхала у гості до звично негостинного копачівського «Торпедо», який минулого сезону в Рожищі обіграти не змогла (1:1), а ківерцівський «Колос», який перед початком туру ділив другу сходинку в таблиці з Боратином, повинен був нав’язати гру чинним чемпіонам…

І уже на 22-й хвилині гри Іван Демчук з «Колоса» відкрив рахунок у матчі. Утім, як виявилося, цим він лише «розбудив лютого звіра», і ще до перерви «Луцьксантехмонтаж» зусиллями Ігора Махнюка та Владислава Мельничука вийшов вперед у рахунку, а другий тайм перетворився у «побиття ківерцівських хлопчиків» – той-таки Махнюк, а також Андрій Кодлубай, Дмитро Горщарук та Тарас Кабанов довели підсумковий рахунок матчу до непристойних 6:1 на власну користь.

Боратинській «Ласці» було важче у матчі проти «Торпедо», однак голи Юрія Шаули та Владислава Гаврилюка у другому таймі забезпечили команді Олександра Антонюка перемогу – 2:0. До слова, переможним тур виявився і для ще однієї команди з Луцького району: «Олімпія» з Княгининка нарешті перервала серію невдач у чемпіонаті, перегравши «Турію» із Затурців – 3:1.

Таким чином, на зимову перерву зі стовідсотковим показником у 9 перемог (із просто фантастичною різницею м’ячів 62:6) йде «Луцьксантехмонтаж». Позаду в групі «А» – «Ласка», яка ще має гру в запасі проти горохівського «Агропродукту» та вісім очок відставання від чинного чемпіона області. А чи вистачить духу у боратинського колективу наздогнати одвічних суперників до кінця чемпіонату – дізнаємося уже навесні.

Чемпіонат Волині. 9-й тур. Група «А»: «Колос» - «Луцьксантехмонтаж» 1:6, «Торпедо» - «Ласка» 0:2, «Олімпія» - «Турія» 3:1, «Агропродукт» - «Вікторія» 9:1.

Становище команд групи «А»: «Луцьксантехмонтаж» - 27 очок, «Ласка» - 19, «Колос» - 16, «Торпедо», «Вікторія» - по 12, «Агропродукт», «Олімпія» - по 9, «Турія» - 0. 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром