Центру надання адміністративних послуг передадуть нові функції

11 Січня 2016, 11:52
2108 Джерело: volynnews.com

Департаменту передадуть частину функцій реєстраційної служби, згодом – Державної міграційної служби, тож міського голову закликають розглянути питання щодо розширення Центру надання адміністративних послуг.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації  у понеділок, 11 січня, пише ІА Волинські новини.

Центр надання адміністративних послуг передають усе більше функцій, тож приміщення департаменту перенасичене і в ньому вже відчувається брак місця. Про це міському голові Миколі Романюку наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він зауважив, що департаменту передадуть частину функцій реєстраційної служби, а згодом – Державної міграційної служби. Водночас приміщення ЦНАПу не може, з його слів, забезпечити надання відповідних послуг. Отже, потрібно розглянути питання про розширення Луцького ЦНАПу.

Нараду щодо використання приміщень ЦНАПів для функціонування органів Державної міграційної служби із залученням відповідних керівників – від міських голів до голів райдержадміністрацій – він закликав виконувача обов’язків начальника Управління ДМС у Волинській області Івана Войцешука.

Якщо місцеві органи влади на теренах Волині не зможуть забезпечити належних умов для виконання ДМС відповідних функцій і передачі повноважень, результатом, на думку голови ОДА, може бути не децентралізація, а зворотна централізація.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром