Із Луцька передали допомогу переселенцям для поліпшення побуту

10 Січня 2016, 16:01
1958 Джерело: facebook.com

Переселенцям зі Східної України, які перебувають у Дніпродзержинську, Новомосковську та Верхньодніпровську,  надійшла гуманітарна допомога в рамках програми «Разом з Україною», яку реалізує польський уряд через «Європейський Дім Зустрічей – Фундація Новий Став» та Благодійний фонд «Волинь-2014».

На Дніпропетровщині допомогу роздавали партнери БФ «Міжнародна асоціація підтримки України», інформують організатори у Facebook.

Як розповіла керівник Дніпропетровської філії фонду Наталія Браженко, допомогу надають тим родинам, в яких є діти, або літні люди. Для поліпшення побутових умов переселенці отримали пральні машини, бойлери, конвектори, електроплити. Також їм  передали продуктові набори, солодощі для дітей, побутову хімію, теплий одяг, взуття та постільні комплекти.

Цей масштабний проект є довготривалим, з перспективним розвитком нових програм гуманітарної допомоги Україні.

Заступник міського голови Дніпродзержинська Олег Морохов, висловив організаторам та учасникам проекту вдячність за увагу та допомогу.

«Щиро дякую всім небайдужим людям – і тим, які організовують такі акції, і тим, хто стоїть біля їх витоків, у даному разі- це Уряд Польщі. На сьогодні в Дніпродзержинську перебуває близько 5700 переселенців, чимало з них вже зареєстровані в місті, знайшли тут роботу, діти влаштовані до шкіл і дитсадків. Така гуманітарна допомога – значна підтримка для наших громадян», – наголосив Олег Морохов.

Побутову техніку для Верхньодніпровських вимушено переміщених громадян України передав керівник заводу «Модерн-Експо» Верхньодніпровськ» Андрій Гончарук.

Всього в рамках проекту «Разом з Україною» було надано допомоги на суму понад 10 мільйонів гривень.





 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром