Топ-5 петицій, які не підтримали лучани

10 Січня 2016, 12:37
2564 Джерело: newsradio.com.ua

Серед останніх звернень, за які не проголосували городяни, були прохання позначити 30-метрову зону зупинки маршруток,  ідея бетонного скейт-парку, ремонти фонатану на Київському майдані і стратегічно важливих ділянок доріг, скасування евакуаторів.

На сайті Єдина система електронних петиції вийшов термін голосування за звернення, які зареєстрували понад 14 діб тому.

Ігор  Адамчук зареєстрував петицію про позначення 30-метрової зони зупинки маршрутних транспортних засобів.

«Згідно із  ПДР 15.9. Зупинка забороняється: е) ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків»,  – аргументував прохання лучанини.  

Він пропонував: позначити закінчення 30-метрової зони з обох сторін вертикальними лініями (можливо жовтого кольору) для кращої орієнтації водіїв під час паркування, та для поліції, для виявлення порушення (стоянка в 30-ти метровій зоні зупинки маршрутних транспортних засобів).

Станом на 10 січня петицію підписали 112 осіб з 300 потрібних.

Олександр Сорокін просив створити у Луцьку бетонний скейт-парк для Street Riders з метою залучення молоді до спорту та здорового способу життя.

«Існуючих в Луцьку скейт-паркув недостатньо, так як вони не підходять більшості екстрималів по стилю катання. У всіх європейських містах ця проблема давно вирішена, і на нашу думку новий бетонний скейт-парк покращить вигляд міста та привабить туристів», – ідеться в його петиції,  яку підписали  70 осіб з 300 потрібних.

Демедчук Денис  просив відремонтувати фонтан на Київському майдані. Ініціатива не найшла підримки серед лучан, попри те, що він «у жахливому стані» і  що ця «красота» стоїть біля обласної ради».

Станом на 10 січня петицію підписали 61 особа з 300 потрібних.

Роман Шнайдер зареєстрував 25 грудня 2015 року петицію про ремонт стратегічно важливих ділянок доріг. Зокрема у зверненні він нарікав на вкрай занедбані ділянки доріг на вулиці Лідавській і на залізничному переїзді між вулицями Карпенка-Карого та  Задворецька.

Станом на 10 січня петицію підписали 51 особа з 300 необхідних.

Андрій  Лебединський запропонував скасувати евакуатори для порушників, натомість запровадити блокиратори на колеса автомобіля порушника.

Петицію зареєстрував у зв’язку із нововведенням поліції, які запровадили «одну цікаву річ, а саме: якщо авто припарковане з порушенням ПДР, то його будуть евакуювати евакуатором».

«Все б нічого, але потім порушник оплачує послуги евакуатора, послуги штрафмайданчику, і ще додаткові витрати. Тому пропоную впровадити звичайні блокиратори на колесо автомобіля порушника, оскільки це є нормальною практикою для багатьох країн світу. І тоді порушник платить лише за своє правопорушення, а не за «незрозумілі» послуги», – написав лучанин.

Станом на 10 січня петицію підписали 34 особи з 300 портрібних.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром