Мешканці трьох вулиць скаржаться на холодні батареї

30 Жовтня 2017, 09:49
5241

Жителі обласного центру звернулись до влади міста з проханням забезпечити тепло в домівках «у всіх, а не лише у тих, кому пощастило».

Відповідну петицію розмістила на сайті ЄСМП у понеділок, 30 жовтня, Катерина Максименко.

Зокрема, вона повідомила, що мешканці будинків на вулиці Огієнка, 20, 8-го Березня, 33 і 35, Клима Савури, 26 і 28, протягом тижня телефонували до диспечера ЖКП №3 з проханням «налагодити належну температуру у системі центрального опалення». 

«Проблема в тому, що у одних стояках подачі опалення батареї дуже гарячі, а у інших ні, тому люди просять, щоб належне тепло було у всіх стояках», – пояснила лучанка. 

Втім, за її словами, працівники ЖКП перевіряють батареї, але нічого не роблять. Автор петиції переконана, що проблему можна вирішити «банальним спусканням води в підвалі», але комунальники цього чомусь не роблять. «Виникає питання, чому вони туди не хочуть іти? Чи там щось зламане, чи там вже чогось нема, а жек це хоче замовчати?», – запитує жінка. 

Тож вона звернулась до влади з проханням провести перевірку обладннання у підвальному приміщенні і «зробити так, щоб належної температури батареї були у всіх, а не лише у тих, кому пощастило». Крім того, лучанка попросила перевірити, «чому директор жеку надає такі накази своїм пілеглим».

Читайте також: Відродження: вода холодна, а платять – як за гарячу

Коментарі
30 Жовтня 2017, 12:21
Вул. К.Карого 11,на кухні батареї холодні цілий тиждень!!!!Приходили сантехніки,але так і нічого не зробили!!!!
30 Жовтня 2017, 15:57
Федорова 1 ще тепла не бачили
30 Жовтня 2017, 20:40
Якщо стоять лічильники,то ці,хто за них відповідає,перекривають задвижкою тепло за що потрібно добре взути.І виходить, що нижні поверхи холодно, а зверху тепло.Не спустили воду 9 поверх, а як ні,то у підвалі,знайдіть нормального слюсаря,або ідіть у "Луцьктепло",беріть слюсаря і хай у підвалі спускає воду у підвал - от вся проблема.ЖЕК повинене це робити,тільки потрібно нерви зіпсувати,щоб добитися. Ми ж такі гроші на них платимо. От вам комунізм,хто що хоче,то це робить у будинках- особливо це сосується цих жахливих ОСББ.Це просто - допусти дурака до влади і на керує.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром