Піснями та сльозами: у Луцьку вшанували загиблих Героїв АТО

29 Жовтня 2017, 16:16
7158

Волиняни з'їхались до луцького Драматичного театру аби вшанувати загиблих захисників України.

Вечір пам'яті «Пам'ятай, Україно, героїв своїх» відбувся у неділю, 29 жовтня.

Вшанувати загиблих Героїв прийшло чимало лучан, зал драмтеатру був повністю заповнений. Серед людей, як старше покоління, так і молодь, були присутні і побратими загиблих.

Вечір-реквієм розпочався спільною молитвою за померлих бійців, яку очолив головний військовий капелан Михайло Бучак.

Після того, ведучі заходу зачитали імена усіх Героїв, також їх фотографії показали усім глядачам. Ці 15-20 хвилин під тривожну мелодію викликали жаль та сльози на очах чи не в кожного.

1

Кожен з них міг прожити інше життя, багато з них не зустріли свою єдину, не народили дітей, не встигли втілити у життя мрії. Багато з них, більше не побачать, як ростуть їх діти, не поведуть доньок під вінець і не відсвяткують золоте весілля з дружиною. Вони пожертвували своїм щастям заради щастя нащадків, щастя українців.

Читайте також: Маму загиблого волинського бійця нагородили медаллю «За жертовність та любов до України»

Першою вшанувати пам'ять загиблих на сцену вийшла студентка медичного коледжу Яна Юрчук.  Чуттєве виконання пісні «Свіча» неабияк вразило. Приємний голос, душевна мелодія та великий сенс. Пропонуємо і вам послухати уривок.

 

Композицію «Біля тополі» виконували учні луцької гімназії №14 імені Василя Сухомлинського. Солістка – Софія Татош.

Читайте також: Театральний майдан: військові стали на коліна перед загиблими Героями

1

Далі на заході виступали і скрипалі, і майстри фортепіано, лунало безліч українських пісень від чудових виконавців. Особливо проникливим став виступ Олега Дмитрука, який після своєї військової служби почав писати пісні. Чоловік виконав пісню «Лист солдату».

1

1

1

1

Із закінченням виступів нацгвардійці та капелани вирушили до стенду  Героїв Небесної сотні та загиблих на війні з Росією, аби покласти квіти.


 

Коментарі
30 Жовтня 2017, 12:30
совок
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром