Луцька чиновниця пропонує розвивати «уявний туризм»

07 Січня 2016, 13:38
2438 Джерело: p-p.com.ua

У 2016 році планують використовувати нові підходи до розвитку міського туризму – зустрічі з носіями англійської, «уявний туризм» та вело школа.

Про це Волинському інформаційному порталу розповіла директор Центру туристичної інформації та послуг у Луцьку Катерина Теслюк.

Для того, щоб люди змогли розслабитися після важкого робочого дня у Центрі туристичної інформації та послуг планують ввести нову практику – уявний туризм.

«Ми б хотіли проводити чайні церемонії, на яких люди могли б уявити себе на чаюванні в Китаї чи в Англії. Вони б розмовляли про те, куди вони б хотіли поїхати, чи де вони себе уявляють», - розповідає директор.

Також у Центрі намагаються втілити в життя новий проект стосовно співпраці з корпусом миру. Можливо, вже в новому навчальному році студенти матимуть можливість поспілкуватися з носіями англійської мови на базі Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки. Поки таку можливість обговорюють з владою. Окрім цього, лучани зможуть дешево взяти напрокат велосипед на добу, щоб добиратися на роботу.

«Якщо людина працює неподалік від нас вона зможе залишати свій транспорт на велопарковці Центру, а ввечері забирати і їхати додому», – ділиться Катерина Теслюк. Така опція буде коштувати вдвічі дешевше ніж звичайний прокат на добу.

Для дітей Центр туристичної інформації та послуг продовжить організовувати велошколу. Усі охочі зможуть навчитися володіти двоколісним конем, відвідуючи заняття по суботах. «Ідей багато, - підсумовує пані Катерина», – не вистачає лише грошей».


Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром