На «Балкани» – за перемогою: луцька «Волинь» спробує перервати серію невдач

28 Жовтня 2017, 15:12
3569

Уже в неділю підопічні Альберта Шахова проведуть матч 19-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги.

П'ять поразок у шести останніх матчах – таким невтішним виявився останній відрізок волинських футболістів. І якщо поразки від «Колоса» та «Геліоса» можна було назвати достойними, а програш у Винниках проти місцевого «Руха» списати на прикру випадковість, то у домашніх іграх проти «Гірник-Спорту» та «Десни» підопічні Шахова продемонстрували чи не найгірший свій футбол цього сезону. Беззубість та відсутність будь-якої думки в атакувальних діях і справжній «цирк на дроті» у захисті стали візитівкою «Хрестоносців» у матчах попереднього тижня, тож тренерському штабу, мабуть, довелося добряче попрацювати, аби «струхнути» хлопців та повернути їх до тями напередодні наступних ігор.

Читайте також«Десна» лучанам не по зубах: «Волинь» знову програє домашній матч

Суперник непростий – нехай «Балкани» із села Зоря Одеської області й програли останні два поєдинки, однак то були виїзди до традиційно потужниї «Геліоса» та «Інгульця». Взагалі ж, на відміну від «Волині», команда Андрія Пархоменка доволі упевнено почуває себе у середині турнірної таблиці Першої ліги, посідаючи там 9-ту сходинку. Протягом усього чемпіонату новачки та абсолютні дебютанти другого за рангом дивізіону українських футбольних змагань йдуть без особливих зривів, беручи своє як у домашніх, так і гостьових матчах (10 та 12 очок відповідно).

І от проти суперника, опір якого лучани так і не змогли здолати у липневому «грозовому» поєдинку на «Авангарді», «Хрестоносці» їдуть ще й під акомпанемент відчутних кадрових проблем. Гра проти «Десни» стала жахливою не лише у плані результату: через дискваліфікації недільний матч проти «Балкан» пропустять Олександр Пищур, Юрій Романюк та Руслан Марушка. Додаємо сюди й травмованих Ярослава Кінаша з Віталієм Недільком, і картина виходить не дуже позитивна...

А відступати лучанам уже нікуди - останні результати опустили їх до зони вильоту Першої ліги, причому 15-17 місця таблиці вони уже ділять з «Кременем» та «Сумами». Нижче лише «Черкаський Дніпро» та дно списку команд дивізіону. Як лучани будуть позбавлятися такого неприємного статусу, побачити можна буде уже завтра, 29 жовтня, о 14:00.

Огляд матчу команд у першому колі змагань:

Дмитро КУЗНЄЦОВ

Коментарі
29 Жовтня 2017, 16:57
правильніше писати вже заголовки " В другу лігу через Балкани". Яка перемога, ви про що??? Слава Укропу що розвалив ФК "Волинь".
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром