Сосюри: влада досі не виконала своєї обіцянки щодо ремонту дороги

27 Жовтня 2017, 11:21
2225

Луцька вулиця, на якій майже рік тому стався прорив газогону високого тиску, і яку мали відремонтувати першочергово, перебуває у жалюгідному стані.

Про це на сторінці Луцьк то є Луцьк у Facebook написала Оксана Сахарук.

Вулиця Сосюри в обласному центрі досі перебуває у тому стані, в якому її залишили після минулорічної аварії на газогоні.

«Сьогодні вулиця в жахливому стані, місце, де був прорив затоплене дощовою водою, змін не відбулося, дорогу продовжують добивати автомобілі-багатотонники, вже впродовж місяця продовжують копати траншеї і закладати кабелі», – написала лучанка. 

Нагадаємо, у ніч з 10 на 11 грудня на вулиці Сосюри у Луцьку стався прорив газогону високого тиску. В результаті аварії утворився фонтан суміші газу, землі та води висотою понад три метри. Виникла загроза вибуху цілої вулиці.

Тодішня влада міста пообіцяла провести ремонтні роботи на проїжджій частині цієї вулиці якнайшвидше, у 2017 році. Втім, роботи так і не були проведені.

11 липня 2017 року жителі вулиці навіть влаштували акцію протесту, перекривши рух автотранспорту, аби «достучатися» до влади.

«Чого чекати мешканцям ще, що ще має статися, щоб нас почули і відремонтувати вулицю? А шановна місцева влада кормила обіцянками, що закладено в бюджет на 2017 рік капремонт вулиці!!», – обурилась лучанка.

Калюжі на проїжджій частині
Калюжі на проїжджій частині

Рік тому тут стався порив газогону
Рік тому тут стався порив газогону

 

Коментарі
27 Жовтня 2017, 16:33
В цій калюжі - вся суть влади. Пустозвітоміськоголової, Безпяткодепутатської безтолкової. Приїхати, пофоткатись, поляпати язиком про те як швидко все поремонтуємо. На ділі лише переливання з пустого (не плутати з пустозвітом) в порожнє. Ще можна попіаритись і покрасуватись за гроші Палиці, присвоїти собі чужі заслуги, а реальної роботи - нуль.
27 Жовтня 2017, 16:36
Для чого Пустовіту чужі калюжі? В нього квартирка вартістю понад мільйон, придбана за зарплату і пенсію, а там асфальт новенький і рівненький.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром