«Робологікум» запрошує дітлахів на музичний майстер-клас

26 Жовтня 2017, 16:11
3683

Академія пізнання та розвитку «Робологікум» в Адреналін Сіті 28 та 29 жовтня запрошує усіх допитливих та кмітливих дітлахів на захоплюючий музичний майстер-клас.

Початок майстер-класу о 14:00

Діти дізнаються про історію розвитку музичних інструментів, побачать і навчаться запускати справжній патефон, електрофон, радіолу та бабітний і касетні магнітофони.

Кожен зможе спробувати відчути себе справжнім музикантом і зіграти на піаніно, барабанах, синтезаторі, електрогітарі і справжнісіньких бубнах. А ще – створити власний мьюзік-бенд та власну мелодію.

Нагадаємо, що Академія пізнання та розвитку «Робологікум» -  це новий унікальний інтелектуально-розвиваючий майданчик в КРЦ «Адреналін Сіті», де діти та дорослі можуть поринути у світ сучасних технологій, робототехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці різноманітні цікавинки науки і техніки.

У секції «Робототехніка» ви зможете:

- побачити та спробувати управляти радіокерованими моделями роботів

- відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки

- взяти участь у змаганнях: з робо-футболу робо-боксу у робо-гонках танкових боях.

У секції «Логікум» відвідувачі матимуть нагоду ознайомитися та власноруч випробувати закони фізики, взяти участь в неймовірних дослідах і дізнатися багато цікавого. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39