Ковельська: на спиртзаводі планують відновити виробництво власної горілки

25 Жовтня 2017, 09:31
5189

Керівництво «Укрспирту» повідомило про намір відновити в обласному центрі Волині виробництво горілчаної продукції.

Про це йшлося у вівторок, 24 жовтня, в ході робочої зустрічі у ДК «Укрспирт», повідомили на сайті державного підприємства.

Зокрема, ВО директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості Юрій Лучечко зазначив, що на базі Луцького МПД, що на вулиці Ковельській, 67, планують відновити виробництво державної горілки на новому, сучасному, ринково розвиненому підприємстві. Він підкреслив, що для ДП головним є відповідність сировини державним стандартам якості, а прямі поставки від виробників мають забезпечити таку можливість.

«Переробка вітчизняної сировини створює додану вартість в Україні та дозволяє нам торгувати кінцевим продуктом на українському та закордонних ринках», – підкреслив чиновник.

Юрій Горбенко, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдерадміністрації, зазначив: «Цей об’єкт стратегічно важливий для області та держави, область зацікавлена в його роботі під час роздержавлення галузі, збереженні робочих місць та налагоджених економічних зв’язків»

У ході обговорення проблем галузі у ДП «Укрспирт» прийняли рішення про проведення спільних зустрічей з аграріями-постачальниками сировини на МПД у західному регіоні.

Нагадаємо, київська влада обіцяла МВФ продати спиртзавод у Луцьку, який входить до ДП «Укрспирт», до кінця вересня 2017 року.

Коментарі
25 Жовтня 2017, 18:36
Хай вертається
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром