Кравчука: патрульні показали, як затримували агресивних «домушників»

24 Жовтня 2017, 16:49
1814

Правоохоронці повідомили подробиці затримання одного з членів злочинного угрупування, які вдерлись до помешкання лучанки.

Про це прес-служба патрульної поліції написала на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у неділю, 22 жовтня, близько 12 години, троє зловмисників, підібравши ключ, проникли до квартири багатоквартирного будинку на вулиці Кравчука у Луцьку. Проте, це помітили сусіди і викликали правоохоронців.

Патрульні прибули на виклик за 5 хвилин, підійшли до квартири на 7 поверсі, до якої, за словами заявника, проникли невідомі. Втім, правоохоронці слідів злому не виявили, а двері були зачинені. Один з патрульних спустився вниз, аби дізнатись в керівника ОСББ контакти власників житла.

В цей час двері квартири відчинились, і звідти вийшли троє невідомих чоловіків. Як повідомили у прес-службі патрульних, «один з них застосував фізичне насильство та сльозогінний газ».

«Події розвивались дуже швидко, у мене сильно запекли очі, але я побіг униз за зловмисниками. На щастя, внизу перебував мій напарник, до якого також застосували газ. Разом з небайдужим громадянином їм вдалось затримати одного з підозрюваних», – розповів інспектор, який першим зазнав нападу. 

Зауважимо, затриманий виявився 49-річного грузином, мешканцем Запоріжжя.

У патрульних медики зафіксували опіки очей.

За повідомленням прокуратури, нині зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.3 ст.186 КК України. Особи його спільників встановлюють. Триває досудове розслідування.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром