Конякіна: поліція затримала водія в неадекваті

05 Січня 2016, 12:09
2149 Джерело: karpatskijobjektiv.com

Патрульні поліцейські затримали водія у стані наркотичного сп’яніння, який намагався від них втекти.

У вівторок, 5 січня, близько 5 години ранку вони виїхали на виклик по орієнтуванню на вулицю Конякіна за підозрою, що за кермом п’яний водій, повідомляють на офіційному пабліку патрульної поліції Луцька.  

Побачивши поліцейських, водій намагався втекти, патрульні заблокували йому проїзд. Після цього він різко вискочив з авто і заявив, що не був за кермом.

У патрульних виникла підозра, що чоловік був у стані наркотичного сп’яніння, адже в нього були розширені червоні зіниці, не міг стояти на місці.

При особистому огляді патрульні виявили в нього посвідчення водія і ключі, які той підкинув двом друзям, а вони накрили їх своїми тілами і не віддавали. На цих двох осіб склали протокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) КУпАП.

Також патрульні виявили, що номери на автомобілі не співпадали із зареєстрованими номерами. Водія відвезли в наркодиспансер, де він відмовився пройти огляд. Тому лікарі склали акт про ознаки наркотичного сп’яніння.

Поліцейські винесли постанову на чоловіка за ст. 121-6 (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів), ст. 122-1 (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах та склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Транспортний засіб доставили на штрафмайданчик.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
08 Січня 2016, 23:21
Если бы он сбил моего ребенка я бы его без суда и слетствия решыл
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром