Центральний ринок: підприємцям дали 10 днів, аби підтвердити законність ведення своєї діяльності

23 Жовтня 2017, 17:59
3438

Майже половина підприємців на Центральному ринку, що на вулиці Глушець,1, не подала документи про законність ведення своєї підприємницької діяльності.

Про це повідомили на засіданні тимчасової робочої групи для проведення діалогу та консультацій із підприємцями, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Центрального ринку у понеділок, 23 жовтня.

Головуючий засідання нагадав, що управлінню підприємницької діяльності міської ради та муніципальній поліції давали доручення повідомити підприємців, аби вони надали інформацію про законність встановлення ними металевих конструкцій, які знаходяться на ринку.

Проте, за результатами виявилося, що 125 контейнерів не надали такої інформації.

«В управління розвитку підприємництва звернулося 168 підприємців. З них обліковано 265 металоконструкцій та встановлено, що 101 підприємець має по одному контейнеру для здійснення підприємницької діяльності, 46 підприємців по два контейнера, 15 мають по три контейнери, чотири по чотири, один підприємець має п’ять контейнерів та один – шість.

З них у 264 контейнерах підприємцями є власники, а в 30 контейнерах – інші особи за усною домовленістю без оформлення суборенди», – проінформувала виконувачка повноважень керівника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис.

Начальник відділу демонтажів, в. о. директора департаменту Роман Кулик повідомив, що їхній департамент інформував спеціальними повідомленнями підприємців. Повідомлення наклеювали на кожний контейнер.

Один із представників підприємців зазначив, що він свідомо не подав документи, як і багато інших, бо не бачив для цього законних підстав.

Підприємці також обурювалися, що не правильно було складено повідомлення про прийняття документів. Більшість злякалися, що їхні контейнери відберуть.

Підприємець Тетяна Біскуп також зауважила, що не всі підприємці знаходилися на території міста, тому не могли занести свої відомості до управління підприємництва міської ради.

Тому робоча група вирішила надати ще одну можливість: впродовж десяти днів решта підприємців повинні підтвердити законність встановлення контейнерів на Глушець і подати відповідні документи про законність ведення підприємницької діяльності.

На завершення на засіданні повідомили, що цей перелік потрібний для того, аби знати, скільки насправді є робочих місць на ринку, тобто скільки підприємців займається підприємницькою діяльністю.

 

Коментарі
24 Жовтня 2017, 12:12
Т О ТАМ ЗНОВУ БУДЕ СТОЯНКА
25 Жовтня 2017, 19:30
Давно цей срач і цих гидких спекулянтів,потрібно звідти гнати поганою мітлою.А там зробити фонтани, лавокчи,квіти,оргувати тільки кигами а різими,які купують туристи і закордонні гості. А бо вишиванками, виробами, які вготовили народні умільці і т.д.Щоб це було місце для відпочинку лучан і гостей міста Луцька.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром