Слов’янськ і Волноваха отримали дитячу літературу із Луцька

05 Січня 2016, 09:38
1743

У рамках різдвяного благодійного марафону «Ангелик з книжкою» понад сотню книг надіслали до дитячих бібліотек Волновахи та Слов ‘янська напередодні Нового року.

Це вже другий літературний транш для маленьких читачів Донеччини, повідомляють у Волинській обласній бібіліотеці для дітей.

Бібліотекарі вдячні усім, хто долучився до цієї важливої справи, особливо учням луцької гімназїї № 4 імені Модеста Левицького.  Цього разу разом з книжками до дітей поїхали і солодкі подарунки.

«Вітаємо усіх доброзичливих людей з Луцька з  Новим 2016 роком! Бажаємо  добра, мира, щастя, злагоди! Дякуємо щиро за книжки! Вони зігріють душі дітей. Цукерки від Вас найсмачніші в світі, бо вони від серця», – ідеться у листі, що надіслали працівники Слов’янської міської дитячої бібліотеки.

Приємним сюрпризом для луцьких бібліотекарів стала посилка з Волновахи. Цікаві ляльки для читачів Волинської обласної бібліотеки для дітей зробили власноруч волноваські колеги.

Нагадаємо, що різдвяний благодійний бібліомарафон «Ангелик з книжкою» стартував у Луцьку 1 грудня 2015 року і триватиме до 25 січня 2016 року. Скриньки бібліомарафону стоять в книгарнях «Знання», «Планета», «Освіта».  Зауважуємо, що конче необхідна література на допомогу у вивченні шкільної програми, сучасна україномовна дитяча книга, книги з українського мистецтва, науково-популярні видання.

Книги також можна принести до Волинської обласної бібліотеки для дітей (проспект Волі, 37).

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром