Перинатальний центр здадуть в експлуатацію у 2018 році, – Володимир Гунчик

23 Жовтня 2017, 13:17
6182

На обладнання для Волинського обласного перинатального центру виділять кошти, тож комплекс планують здати в експлуатацію у першому півріччі 2018 року. 

Про це під час оперативної наради 23 жовтня повідомив голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик, пише ВолиньPost

За словами губернатора, візит на Волинь Прем’єр-міністра України виявився плідним. Зокрема, Володимир Гройсман оглянув Волинський обласний перинатальний центр та «на власні очі» побачив його перспективи. 

«Важливе стратегічне рішення прийнято Прем’єр-міністром про добудову перинатального центру», – наголосив Гунчик. Мовляв, під час робочого візиту прем’єра проінформували, що потрібні кошти на обладнання для центру. Нагадаємо, називали суму у 40 млн гривень.

Гунчик зауважив, що Гройсман сказав, що обладнання дороге, але воно того вартує. Тож, кошти перерахують і вже в першому півріччі наступного року перинатальний комплекс здадуть в експлуатацію. 

«Ми будемо мати в області величезний дитячий центр, який дозволить нам зняти дуже багато питань, які нині є», – сказав Гунчик.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром