«DIZEL Шоу» покаже лучанам гумористичний проект «Весна смішна»

23 Жовтня 2017, 08:22
1744

До Луцька приїде «DIZEL Шоу» з гумористичним шоу «Весна смішна».

Позитивними постановками лучани зможуть насолодитись 30 жовтня. Час – 20:00. Місце проведення – Волинський академічний театр імені Т.Г. Шевченка.

Вартість квитків 200-450 гривень.

DIZEL STUDIO» - прорив в якісному українському гуморі. Студія розпочала роботу в 2006 році. За цей час актори знялися в сотні успішних телепроектів, серіалів і фільмів. А зараз «DIZEL STUDIO» - це динамічно набираючий популярність продакшн з виробництва власного продукту - гумористичних телевізійних проектів, концертної програми, авторської кінопродукції.

«DIZEL STUDIO» сьогодні - це телевізійні продукти спільного виробництва з каналом ICTV, гастролі по Україні, виступи в різних форматах.

«DIZEL Шоу» - гумористичні концерти від DIZEL STUDIO, які якісно відрізняються зрозумілими і близькими кожному темами, цікаві чоловікам і жінкам будь-якого віку та професії, доступні до переглядів всією сім'єю! Мільйони українців вже стали глядачами скетчів і цитують жарти в мережі.

Концерт «Дизель Шоу» - маса інтерактивних конкурсів та постановок. Кожен гість - активний учасник концерту. Шоу складається з мініатюр, номерів, музичних інтермедій та інтерактивів з глядачами.

Акторський склад «Дизель Шоу» - це учасники найпопулярніша комедійна телепроектів, кіноактори і телеведучі. Їх прізвища знають всі, хто любить і цінує гумор: Єгор Крутоголов, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Євген Сморигін, Олег Іваниця, а також наші прими - Яна Глущенко, Вікторія Булітко і Марина Поплавська.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром