ДПЗ: запальною вечіркою відкрили бар «П'ятниця»

22 Жовтня 2017, 10:48
16179

Вечірка з нагоди відкриття відбулась у п’ятницю, 20 жовтня. До закладу завітало чимало гостей. Всі столики були зарезервовані.

Для гостей підготували насичену розважальну програму. Ще при вході гостей зустрічали привітні дівчата, яка пригощали алкоголем та закусками, – повідомляє видання VIP.

Хостес допомагав відвідувачам знайти заброньовані місця та зорієнтуватися в закладі. У залі присутніх розважав ді-джей «Робінзон» та ведуча Інна Мархевка.

Гості ділилися враженнями, смакували стравами та алкоголем. Також відвідувачів розважали дівчата запальними танцями.

А згодом для відвідувачів презентували «родзинку» вечора – світлодіодне шоу.

«Це вже другий бар «П'ятниця» у Луцьку. Ми не зупиняємося на досягнутому й далі хочемо рости і розвиватися. Зокрема, плануємо проводити багато вечірок та конкурсів для відвідувачів. Для людей п'ятниця кожного тижня є іншою, непередбачуваною. Слідуючи такому ж принципу, ми хочемо зробити й наш заклад – непередбачуваним та кожного тижня іншим. Хочемо, щоб відвідувачі постійно знаходили для себе тут щось нове. Саме тому будемо постійно оновлювати меню, проводити різноманітні акції, враховуватимемо пропозиції людей та будемо змінюватись», – поділився планами арт-директор бару Андрій Мацкевич.

Словом, відвідати новий заклад можна не тільки в п'ятницю, а й у інший день тижня. Знаходиться новий бар на бульварі Дружби Народів, 13 А.







1




 

Коментарі
23 Жовтня 2017, 17:22
Відкрийте в Рожищах таку"Пятницю"а то нема культурно куди вийти.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром