У новому році в пологовому будинку народилося 9 дітей

04 Січня 2016, 14:57
2145

У Луцькому клінічному пологовому будинку з початком 2016 року з’явилося на світ сім хлопчиків і дві дівчинки.

Вручення свідоцтв батькам новонароджених у закладі відбулося у понеділок, 4 січня.

Начальник управління державної реєстрації міськради Ольга Семенюк зазначила, що батьки активно користуються послугою реєстрації дитини у пологовому будинку відразу після її народження. Станом на 4 січня нововведенням скористалося 80 сімей.

«Проект безпосередньої реєстрації у пологовому будинку діє з 4 листопада 2015 року. Ця процедура займає дуже мало часу і не потребує паперової тяганини. У новому році ми маємо приємну новину – на світ з’явилося дев’ять малюків, яким сьогодні видамо свідоцтва про народження. Вітаю вас із народженням діток і хай Бог дасть їм доброї і щасливої долі», – повідомила Ольга Семенюк.

До привітань долучився і заступник міського голови Андрій Киця. Він зауважив, що довго затримувати батьків не хоче й побажав щастя, здоров’я і всього найкращого новонародженим  та їхнім батькам.

Начальник Управління охорони здоров'я міськради Микола Якимчук також привітав сім’ї із радісною подією і подякував медичним працівникам «одного із найкращих пологових будинків України».

«Скоро почнуться перші кроки ваших діток і відбудеться багато приємних та радісних подій. Бажаю, щоб малюки вас радували і стали гідними громадянами нашої країни», – зазначив Микола Якимчук.

У новому році в пологовому будинку народилося утричі більше хлопчиків, ніж дівчаток. Проте першою на світ цьогоріч з’явилася таки дівчинка. Батьки маленької Домініки Місяк у першу чергу отримали свідоцтво про народження своєї донечки. Загалом документи новонароджених вручили дев’ятьом сім’ям, у яких з’явилося поповнення на початку 2016 року.


1






1










 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром