Дубнівська: болото по коліна, бездоріжжя і 20 хвилин пішки до «цивілізації»

04 Січня 2016, 10:30
2389

У мікрорайоні Дубнівський, що охоплює вулиці Ставки, Паторжинського, Нікішева, Ізмайлова, Грекова та провулків,  які знаходяться в цьому районі, –  розбиті дороги і жодного ліхтаря.

Нещодавно місцеві жителі мікрорайону Дубнівський організували збори, на  які прийшов депутат  міської ради від фракції «УКРОП» Олександр Кравченко, пише ІА Волинські новини.

На збори мешканців запросили й міського голову Миколу Романюка та начальника МЖК Івана Кубіцького. До слова, запрошення в усній формі він отримав на сесії від депутата від «УКРОПу» , проте проігнорував збори.

Олександр Кравченко розповідає, що місцеві мешканці обезсилені боротьбою з міською владою, яка не те, що не чує, а всіляко уникає цієї проблеми, вважаючи, що там все гаразд. Проте люди втомилися чекати та почали діяти.

«Найбільше людей обурює стан тамтешніх доріг, які в такому плачевному стані фактично з моменту видачі земельних ділянок у цьому мікрорайоні, а будинки там вже стоять понад тридцять років. Подейкують, що пташки розвертаються на кінцевій тролейбуса № 5, а місцева влада туди не приїжджає та й новостворена поліція боїться заїхати в той мікрорайон, щоб не втопити свого автомобіля», – наголошує Олександр Кравченко.

Депутат розповідає, люди бідкаються, що, незважаючи на багаточисленні звернення до міської влади, руху непомітно, тому вони вирішили об’єднатися.

«Зараз Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» ініціював створення квартального комітету, по суті, саме на цих вулицях, бо ж як кажуть: гуртом і батька легше бити. Місцеві жителі роками не можуть нічого добитися. Для підтвердження цього факту представляємо фотографії, як кажуть: на вулиці Ставки залили воду, давайте визначатися чи кладемо асфальт, чи запускаємо рибу», – каже депутат.

Він додає, що роботу над створенням квартального комітету розпочали. У фонді «Новий Луцьк» готують документи для створення квартального комітету.














 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
04 Січня 2016, 16:55
Це не тільки ці вулиці "плавають", а далі теж Прилуцька, Вишнівецька і т.д. практично весь "Дубнівський масив" в таких ямах та дорогах.
04 Січня 2016, 21:54
потрібно щоб там Романюк хату построїв, і буде як на ковельській і світло, і дорогі
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром