Компанія «ТЕРЕМНО» приймала виїзний модуль MBA Києво-Могилянської бізнес-школи

18 Жовтня 2017, 17:17
3405

12-14 жовтня компанія «ТЕРЕМНО» стала майданчиком для виїзного модулю MBA Києво-могилянської бізнес-школи

«Executive MBA kmbs» – це програма для топ-менеджерів, які прагнуть розвивати себе, організації, у яких працюють. Навчання спрямоване на персональне та професійне зростання учасника як управлінця для забезпечення якісного стрибка у розвитку його компанії.

Учасники модулю MBA спільно із командою «ТЕРЕМНО»  вивчали національні та локальні тренди ринку кондитерських та хлібобулочних виробів, знайомилися із найкращими практиками іноземних підприємств, лідерів у цих галузях та працювали над стратегією підприємства.

Для кращого розуміння культурного та бізнес-середовища, в якому функціонує компанія, в рамках модулю відбулися зустрічі з представником голови Волинської ОДА, ректором Волинської Православної Богословської Академії, а також – із відомими волинськими письменниками Володимиром Лисом і його дружиною – Надією Гуменюк.

Слід зауважити, що зазвичай такі виїзні модулі відбуваються на іноземних підприємствах, тому робота пліч-о-пліч із найкращими приносить чималі результати і дозволяє подивитися по-іншому на звичні речі, а отже відкрити нові горизонти. 

Результатами триденного інтенсивну стали презентації учасників, в яких вони пропонували шляхи розвитку бізнесу для виходу на нові рівні.

На згадку про  цю дісно значну подію, команда kmbs презентувала добірку світових бестселерів у бібліотеку «ТЕРЕМНО»,  таких як «Триб» Мирослада Дочинця, «Джерело» Айн Ренд, та «Alibaba» Дункана  Кларка. Ці книги стали гарним доповненням у корпоративній бібліотеці. 

Результатами триденного інтенсивну стали презентації учасників, в яких вони пропонували шляхи розвитку бізнесу для виходу на нові рівні
Результатами триденного інтенсивну стали презентації учасників, в яких вони пропонували шляхи розвитку бізнесу для виходу на нові рівні


Ці книги стали гарним доповненням у корпоративній бібліотеці
Ці книги стали гарним доповненням у корпоративній бібліотеці








 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024