У Луцьку на West Rest Forum дегустуватимуть чорну і копчену сіль

18 Жовтня 2017, 16:11
2804 Джерело: lotl.com

Одним зі спікерів на West Rest Forum 2017, що відбудеться у Луцьку 27 жовтня, буде єдиний в Україні соляний сомельє Катерина Авдєєва.

Катерина – творець і куратор конгресу шеф-кухарів FONTEGRO UKRAINE і FONTEGRO EXPO, а також співзасновник першого професійного порталу для шеф-кухарів www.fontegro.com.

Виступ спікерки на тему «Світові солі» пройде із дегустацією десяти видів світових солей, включно з чорною, сірою і копченою.

Катерина Авдєєва – єдиний в Україні соляний сомельє. Вона має особисту колекцію світових солей, що складається з понад 100 експонатів з усього світу. Активно підтримує молодих кухарів, щорічно вручаючи більше 30 грандів на навчання. 

Фанат гастроподорожей та історик світової гастрономії. Автор багатьох статей про сучасну гастрономію і успішних шеф-кухарів. Вважає, що сила шефів в об'єднанні, тому активно займається об'єднанням і дружбою українських шефів. 

Має величезну гастрономічну бібліотеку. Вважає, що професія шеф-кухар недооцінена в Україні і працює над гастрономічною модернізацією країни.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром