«Луцьктепло» не має коштів, аби розпочати опалювальний сезон

17 Жовтня 2017, 16:21
3060

Представник державного комунального підприємства пояснив, чому «Луцьктепло» просить мешканців обласного центру заплатити за опалення авансом.

Про це йшлося сьогодні, 17 жовтня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, повідомляє ВолиньInfo.

Депутат Луцькради Петро Бойко заявив, що ДКП «Луцьктепло» виставило аванс за свуої послуги у платіжках лучан. Він зауважив, що у значної частини мешканців міста – субсидії, на цю ж суму субсидій немає, тож лучани не визначились, варто їм платити, чи ні. Бойко поцікавився, чи буде на цю суму, що зараз вказана у платежі, надаватися субсидія.

Заступник директора з комерційних питань ДКП Віктор Мельник пояснив, що вже до початку опалювального сезону підприємству потрібно платити за енергоносії, на що підприємство не має коштів. Тож керівництво державного комунального підприємства  закликало лучан допомогти ДКП нормально розпочати опалювальний сезон: через це, мовляв, і виставили аванс за тепло. Віктор Мельник запевнив, що на субсидії це не вплине, і що це не є якоюсь окремою платою.

Читайте також: 8 Березня: мешканці будинку платили за гарячу воду, якої не було

Коментарі
17 Жовтня 2017, 20:38
мені одне цікаво, який розмір премії отримує директор ДКП "Луцьктепло" за такий ефективний менеджмент, що аж немає коштів щоб розпочати опалювальний сезон
18 Жовтня 2017, 13:07
ДО гРОЙСМАНА
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром