Горішніми Плавнями - до зони вильоту: луцька «Волинь» програла останній матч першого кола чемпіонату України

17 Жовтня 2017, 08:52
4261

У грі проти команди «Гірник-Спорт» підопічні Альберта Шахова виглядали не так переконливо, як проти «Полтави», так і не зумівши відповісти на пропущений гол у другому таймі матчу.

Ще одна нова сторінка у історії протистоянь «Волині» проти вітчизняних суперників на офіційному рівні, відкрилась так, як і проти «Руха» декілька днів тому - мінімальною поразкою.

Хоча п'ятиматчева безпрограшна серія на стадіоні «Авангард» і навіювала оптимізму напередодні останньої гри нашої команди у першому колі змагань Першої ліги. 

У грі проти «Гірник-Спорту» до складу «Хрестоносців» повернувся Андрій Ляшенко, який у минулому турі відбував дискваліфікацію. Утім, потрібної внятності атакувальним діям команди Шахова це не додало: намагаючись по-господарськи тиснути на опонентів, лучани за перший тайм створили всього лиш один момент, який можна було назвати по-справжньому небезпечним - удар Олександра Пищура мети не досяг.

Натомість, у команди з Горішніх Плавнів таких можливостей було три. Та все ж, на перерву команди пішли без забитих голів. Як не дивно, у другому таймі додали не волиняни, а гості «Авангарду», які раз за разом немов ножем розрізали контратаками геть неуважну цього вечора оборону «червоно-білих».

І якщо на початку тайму після удару Юрія Павлика нас врятувала стійка, то Андрій Фаюк, який вийшов на заміну якраз замість Павлика, забив першим дотиком до м'яча. До слова, його на удар після виконання воротарем суперників удару від воріт вивели на удар у два дотики. Чому спимо, захисники?...

Оговтатися від такого удару вміла команда Сергія Пучкова лучанам не дозволила. Ба більше, «Хрестоносці» повинні дякувати Фортуні за те, що у ворота Дениса Хвалицького не влетіло більше голів (власне, віддати належне потрібно й самому голкіперу «Волині»). Як наслідок - перша з серпня поразка «червоно-білих» на рідному Авангарді. Разом з нею - неприємний факт.

На «екваторі» турнірної дистанції ми все-таки знаходимося на 15-му місці у таблиці, яке опустить команду до Другої ліги. А виправитися «Волинь» спробує уже 20 жовтня, коли у домашньому матчі прийме чернігівську «Десну».

То ж «Сага про героїчну боротьбу за виживання» will be continued... ВОЛИНЬ - Гірник-Спорт 0:1 (Фаюк, 64)

Склад «Волині»: Хвалицький - Романюк, Воробей, Никитюк, Шаповал - Медведь, Тетеренко, Шандрук (Дмитренко, 43) - Ляшенко (Ясковець, 84), Марчук - Пищур (Степанов, 81).

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром