Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter

Смачний та пахучий: 30-річна історія випікання «теремнівського» хліба

17:03 16.10.2017
1062

В усьому світі 16 жовтня – День хліба, який святкують не лише професійні пекарі, а й люди, що не уявляють свого життя без смачної, свіжої та ароматної випічки.

З нагоди свята «Таблоїд Волині» зазирнув крізь три десятиліття еволюції відомого українського виробника хлібобулочних виробів ПАТ «Теремно Хліб», досвід і традиції якого дають право з гордістю називати його хлібом Волині.

Підприємство розпочало свою діяльність у далекому 1983 році. Відкриття «Теремно Хліб» було приурочене до 900-річчя міста Луцьк. Більше 30 років тому працював усього один хлібний цех, а хліб та хлібобулочні вироби дбайливо виготовляло 126 працівників.


З того часу змінилися технології, оновили обладнання та устаткування, запустили нові лінії продукції та вдосконалили пакування. Зараз у «Теремно Хліб» невтомно працюють уже 4 цехи, щодня даруючи лучанам їх улюблені хлібні смаки.


Аби доставляти смачний хліб вчасно, а головне – свіжим, ПАТ «Теремно Хліб» постійно оновлює автопарк. Наразі продукція «ТЕРЕМНО» подорожує у 90 кремезних авто, які стали більш дружними до довкілля, із привітними водіями.

Найголовніше ж досягнення і гордість підприємства – його руки, які протягом десятиліть вкладають у випікання хліба не лише свої неабиякі вміння, а й душу. Зараз тут працюють 570 працівників – дружній, щирий колектив професіоналів, відданий своїй справі.

Третина команди разом з «Теремно» уже протягом 10 років, також досі працюють тут 28 професіоналів, які стояли біля витоків виробництва понад 30 років тому.


Здобутими знаннями та багаторічним досвідом діляться із молодими фахівцями, адже у «Теремно Хліб» часто організовують навчання та стажування для студентів та випускників.

І доки усе змінюється, еволюціонує, росте, як свіжий пахучий хліб, незмінними залишаються споконвічні традиції українського хлібопекарства і команда «ТЕРЕМНО», яка ці традиції тепло і по-домашньому береже.




Коментарі

працівник хлібокомбінату

18:54 16.10.2017

хлібокомбінату просто більше повезло що на його не звернув увагу старший Палиця, а то порізали б так само як молокозавод на Підгаєцькій, а взагалі хліб Теременський зараз печуть бог його знає з чого ?в принципі так як і всюди, скоро вже хліб хлібом неназвеш.....

24 листопада
Вчора
22.11.2017
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин