Лесі Українки: пішохідна вулиця схожа на автотрасу

13 Жовтня 2017, 15:37
5492

Лучан не влаштовує ситуація, яка склалась на єдиній пішохідній вулиці обласного центру.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Володимир Пшибельський.

Він зауважив, що вулицею Лесі Українки, яка формально є пішохідною зоною, неможливо спокійно пройти: «Враження, що йду по автомобільній дорозі».

Лучанин пояснив своє обурення тим, що про цю проблему говорять і пишуть вже тривалий час, втім, влада, на його думку, її вирішувати не поспішає.

«Скільки ще потрібно Пустовіту радників, аби вони нарадили йому як вирішити цю проблему? Десять, двадцять чи роту солдат?», – задає він питання.

Цей пост викликав жваве обговорення у соцмережі.

Читайте також: Лесі Українки: невідомі зробили пішохідну зону доступною для автотранспорту


Бус у пішохідній зоні
Бус у пішохідній зоні

Боларди - не перешкода
Боларди - не перешкода


1


 

 

Коментарі
13 Жовтня 2017, 19:24
Проектом реконструкції вулиці (раніше вул.Радянської) теперішня б-р Л.Українки є виготовлена комплексна проектно-кошторисна документація виключно потреб пішоходів жителів міста та гостей. До 900-річчя м.Луцька був розроблений робочий проект організації руху а/транспорту та під'їздів з другорядних вулиць (вул.Крилова, вул.Пушкіна, вул.Кр.Вал, вул.Горького) для потреб завезення товарів для торгових точок. Однак, влада міста Луцька та її служби безвідповідальні в цьому відношенні, глухі<br/>і до голосу мешканців міста...
13 Жовтня 2017, 19:53
Спірне питання, але бардаку як у нас у місті ніде немає.
14 Жовтня 2017, 01:04
Я з тими машинами вже нервовий став, Лесі Українка вже не та, автодонів ще й і агресивних там дуже багато
14 Жовтня 2017, 02:01
зате міська рада новий сайт зробила )) Укроп прийшов до влади, і нічого не робить у місті ) бездарники
14 Жовтня 2017, 02:02
&quot;Укропи&quot; привладі у місті....і толку ніякого
17 Жовтня 2017, 20:34
легкових авто їздить набагато більше ніж тих що привозять товари. ще &quot;не розкрита тема велосипедистів&quot;:) які проносяться за спиною в дитини на повній швидкості в 5 см при наявності місця щоб проїхати далі.
26 Жовтня 2017, 23:23
Підтримую! За три роки, що хожу до роботи цією вулицею, ніколи не було так неспокійно, як у цьому році. Йдеш і відчуваеш небезпеку, навіть від роверистів, а ще й приниженість: то дівчинка на колінах, то бабуся посеред вулиці на каталці, то скрипалька фальшива, то ввечері біля магазина &quot;Наш край&quot; якісь дивні хлопці та ін. Така концентрація негараздів, а як би хотілося, щоб був хоч невеличкий, але дійсно культурний простір.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром