У Луцьку відкриють український формат відомої ІКЕА

10 Жовтня 2017, 17:05
Фото ілюстративне 12846
Фото ілюстративне

В обласному центрі відкриють сучасний інтер'єр-центр, що спеціалізуєтья на продажі меблів та товарів для дому.

У суботу, 14 жовтня, на вулиці Шевченка, 13, поруч із супермаркетом «Наш Край.Гурман», відкриють  новий інтер'єр-центр «М2».  Урочисте відкритття розпочнеться о 14:00 годині.

Сучасний інтер'єр - центр «М2» – український аналог відомої  компанії ІКЕА, що спеціалізуєтья на продажі меблів та товарів для дому.

На торговій площі у понад тисячу квадратних метрів розмістилися салони меблів від провідних українських фабрик Nota, BIS-M, Меблі Мелвін,  а також магазини та салони  товарів для дому, побутововї техніки – салон декору для дому Stile di Vita, магазин побутововї  вмонтованої техніки Дім техніки, F5, магазин з обробки та догляду за натуральним каменем Алмаз інструмент.  

Тут ви знайдете величезний асортимент сучасних якісних м'яких та корпусних меблів: стильні дивани, елегантні крісла, розкішні шкіряні куточки, модні корпусні меблі, веселі дитячі кубики, предмети інтер’єру та декору, які допоможуть створити затишну атмосферу у вашій оселі, а також професійний інструмент та хімію для обробки гранту, мармуру та інших виробів з натурального каменю.

Широкий вибір великої та малої, а також вмонтованої побутової техніки задовольнить найвимогливіші смаки та уподобання покупців та зробить ваш дім теплим та затишним. 

З нагоди відкриття діють святкові знижки на товари та послуги: -10% для всіх покупців.  


2

 

 

Коментарі
11 Жовтня 2017, 11:42
і до чого тут ІКЕА? шонєбудь
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром