Відродження: дерева зрізали, а сміття не прибрали

28 Грудня 2015, 11:57
2217 Джерело: facebook.com

На проспекті Відродження після зрізання дерев залишилися гори сміття, яке не поспішають прибирати.

Фотографії виклав у спільноті «Наш Луцьк»  Юрій Гресик у неділю, 27 грудня.

«Шкода, що благоустрій закінчився разом із місцевими виборами. Може, будемо вибирати казнокрадів щороку?» – поставив він запитання.



Допис стали активно коментувати. Anatoliy Matviyuk написав: «С...ть не треба, вибори тут ні до чого». Ірена Мельник звернулася до дописувача: «То там мають депутати прибирати?» Із відповіддю не забарився Vadim Nechaiev: «Прибрать должна коммунальная служба города, которая содержится за наш счет». Ірена Мельник знову зауважила: «Сміття скидати у визначені для цього місця. Це треба вчитись, починаючи з садочка». Елена Королькова намагалася втихомирити коментувальників: «На цю тему можна диспутувати вічно, давайте почнемо з себе!)». Artemii Beseda здивувався: «ПРИЧОМУ ТУТ КАЗНОКРАДИ??? Люди нехай менше смітять, а то № 1 країна в Єропі де люди найбільше смітять. ТРЕБА ПОЧИНАТИ З СЕБЕ».

Ruslana Zabolotna нагадала й про інші проблеми: «Не знаю, який район, але тиждень тому була на зупинці (по дорозі до Епіцентру) біля колишнього Електроапаратного заводу, де стоїть пам’ятник трудівникам. Так от біля нього також смітник. В колишньому приміщенні оренда приміщень. Треба зробити суботник, тобто День довкілля і бажано щомісяця».

Додала коментар і Ольга Прокопчук: «Сьогодні йшла по вул. Драгоманова. От де ганьбище! Історичний центр. Невеличкий відрізок дороги від ресторації "Маска" до банку "Хрещатик" повністю знищений. Ні дороги, ні тротуару. Ще й сміття купи. Ще й ганебні огорожі обабіч якихось розкопок. Будинки у стані добудов-перебудов. А тут часто бувають туристи. Що вони думають про господарів міста?!»

Рома Бідзюра підбив підсумок у дискусії: «Ті хто каже, що не у владі діло, а в народі, повністю згоден з ними.. І скільки б смітників не ставили, все одно знайдеться краборуке, яке повз смітника буде викидати сміття... Вибори цього не поміняють... Починай з себе...»

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром