Луцьк сильніший за Полтаву: «Волинь» перериває смугу невдач у Першій лізі

06 Жовтня 2017, 20:24
2882

«Хрестоносці» таки привітали головного тренера з Днем народження впевненою перемогою над одним з лідерів другого за рангом дивізіону чемпіонату України.

За день до гри Альберту Шахову виповнилося 42 роки, тож навіть за відсутності капітана команди Владислава Шаповала через дискваліфікацію «червоно-білі» просто повинні були давати результат. Утім, випробування обіцяло бути нелегким – суперником волинян був ФК «Полтава», який виграв попередні шість матчів у чемпіонаті та розташувався на другій сходинці турнірної таблиці.

Та все ж господарі поля цього разу зіграли блискуче. Самовіддана гра оборонців не давала ніяких шансів численним атакам суперників. А наприкінці першого тайму наші хлопці забили дещо курйозний м'яч – захисники якимось дивом проґавили прямісінько у власному штрафному Олександра Пищура, який скинув «кулястого» на свого тезку – Олександра Медведя. Останньому залишалося з метра влучити у порожні ворота – 1:0.

До слова, у онлайні сайту ПФЛ автором першого гола «Волині» чомусь пишуть Дениса Хвалицького. Що ж, аванси молодому воротареві недаремні – навіть без забитого м'яча він у цьому матчі зіграв більш ніж упевнено та, забігаючи наперед, таки зберіг ворота «на замку».

А вирішилась доля матчу в середині другого тайму. Шикарний пас з глибини (якщо не помиляюся, Ярослава Кінаша) вивів віч-на-віч з воротарем «Полтави» Андрія Ляшенка. Десятий номер «Волині» упевнено «вирішив» епізод та встановив кінцевий рахунок гри – 2:0.

Як виявилося, для хорошого настрою та гарних результатів «Хрестоносцям» потрібно було просто повернутися на рідний «Авангар». Щоправда, уже наступної середи доведеться знову їхати на виїзд. А успіх у матчі проти «Полтави», можливо, надихне хлопців на помсту винниківському «Руху» за поразку в літньому контрольному поєдинку.

«ВОЛИНЬ» – «Полтава» 2:0 (Медведь, 45, Ляшенко, 62)

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром