Дні польського кіно: покажуть «За блакитними дверима»

06 Жовтня 2017, 07:34
4030

У рамках фестивалю «Дні польського кіно» в Луцьку, 14 жовтня, о 15:00 покажуть фільм для молоді «За блакитними дверима».

Режисером стрічки є Маріуш Палей.

У кінострічці знімалися Домінік Ковальчик, Ева Блащик, Магдалена Нєчь, Міхал Жебровський, Тереса Ліповська.

Фільм запрошує глядачів у незвичайну подорож. У ньому є все, що люблять діти – цікаві герої, таємниці, потвори і нові друзі – магічні кольорові птахи. Фільм розповідає про те, що відбувається, коли заплющуєш очі і засинаєш.

Магічні двері ведуть до світу «уві сні». Світу настільки реального, що можна в ньому залишитися, настільки вражаючого, що хочеться його пізнати і настільки таємничого, що можна його боятися.

Марцін Щигельський – письменник, графічний дизайнер, драматург та автор популярних романів, нагороджений декількома преміями за книги для молодших читачів.

«Я сподіваюся, що фільм сподобається всім дітям. «За блакитними дверима» – це історія важких часів, побачена очима дитини», – прокоментував Маріуш Палей.

Цей фільм є сміливим кроком поляків, який свідчить про те, що ми можемо створити цілком пристойний фільм-фентезі з небанальною фабулою і приємними для ока спецефектами», – Бартош Кемпровський.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром