Луцька «Волинь» спробує привітати тренера з Днем народження перемогою

05 Жовтня 2017, 20:39
4249

Продовжуючи ряд важких протистоянь, підопічні Альберта Шахова на стадіоні «Авангард» прийматимуть одного з лідерів Першої ліги - футбольний клуб «Полтава».

Гравцям «Волині» не позаздриш – календар у чотирьох поспіль турах зводить їх із дуже сильними опонентами. «Інгулець», «Геліос», «Колос» і ось тепер «Полтава» – усі ці команди принаймні у першому колі чемпіонату України ведуть боротьбу за підвищення у класі. Тож після домашньої нічиєї з колективом з Кіровоградщини, а також двох «сухих» поразок у Харкові та Ковалівці, на підопічних Альберта Шахова чекає найважчий у сезоні домашній «екзамен» – матч проти «Полтави».

Цікаво, що саме сьогодні, 5 жовтня, наставнику «Волині» виповнюється 42 роки. Тож можна не сумніватися, що повернувшись на рідну арену після двох поспіль гостьових поєдинків, «Хрестоносці» намагатимуться «розмочити» неприємну серію з чотирьох поспіль матчів без перемог та все-таки здобути необхідний результат - від зони вильоту з Першої ліги лучани знаходяться на відстані одного залікового пункту.

Утім, і суперник зараз просто у шаленій формі: підопічні Анатолія Безсмертного виграли останні шість матчів у чемпіонаті, забивши при цьому 12 голів та пропустивши лише одного разу. У турнірній таблиці зібрана практично протягом 2017-го року команда посідає друге місце: вище лише київський «Арсенал» – єдина команда, якій цього сезону в Першій лізі «Полтава» поступилася. З багатьох непоганих гравців суперника особливо варто виділити добре знайомого волинянам 34-річного бомбардира Олександра Ковпака, який протягом останніх семи турів став головною атакувальною зброєю команди - 5 голів у 6 матчах кажуть багато про що...

Між собою «Волинь» та «Полтава» ще не грали. А відкриють нову сторінку історії протистоянь українського футболу колективи уже 6 жовтня на стадіоні «Авангард». Початок матчу - о 18:00.

Коментарі
06 Жовтня 2017, 18:49
а де подівся комзюк
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром