Сагайдачного: у садочку жінка пляшкою по голові жорстоко побила іншу жінку

05 Жовтня 2017, 19:08
Фото ілюстративне 2995 Джерело: https://pogliad.ua
Фото ілюстративне

Жінку, яка у ДНЗ №34, що на вулиці Сагайдачного, побила скляною пляшкою іншу жінку засудили.

Суд відбувся у приміщенні Луцького міськрайонного суду, – пишуть ІА Волинські Новини.

Жінка 9 червня 2016 року  у службовому кабінеті ДНЗ №34 умисно нанесла один удар скляною пляшкою в тім’яну ділянку голови потерпілій. Опісля штовхнула її в бік. 

Внаслідок цього потерпіла впала спиною на підлогу. Коли вона лежала на спині, обвинувачена сперлась їй на груди та нанесла п'ять ударів по голові, а в подальшому скляною пляшкою нанесла удар в ліву кисть і ще п'ять ударів по голові, чим спричинила потерпілій тілесні ушкодження легкої та середньої тяжкості.

Cвою вину обвинувачена частково визнала, але заперечила удар пляшкою в ліву кисть та ще п'ять ударів по голові потерпілої після цього.

Свідки розповіли суду, що, коли зайшли до кабінету, то побачили на підлозі обвинувачену, яка тримала щось в руках. Всі руки жінки були у крові.

Відтак, зважаючи на показання свідків та висновки судового-медичного експерта, суд визнав обвинувачену винною у вчинені злочину.

Їй призначили покарання у виді обмеження волі строком на один рік.

Також на користь потерпілої суд стягнув 4052 гривні завданої матеріальної шкоди, 10 тисяч гривень моральної шкоди та 1500 витрат на правову допомогу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром