У тролейбусах ловили безквиткових пасажирів

26 Грудня 2015, 13:03
2382

Протягом трьох днів, 21-22-23 грудня, контролери підприємства електротранспорту та інспектори департаменту муніципальної поліції здійснювали рейди з перевірки дотримання правил оплати за проїзд пасажирами в тролейбусах.

Розділившись на бригади, охопили перевіркою одночасно усі напрямки курсування тролейбусів, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Рейдова група в тролейбусах отримувала шляховий лист кондуктора для встановлення нумерації реалізованих квитків. Виявлено, що тролейбуси перевозять значну кількість пільговиків, пасажирів з проїзними, а також учнів та студентів, які також користуються правом пільгового проїзду. Троє  безквиткових пасажири заплатили штраф.

Пасажири в тролейбусах позитивно реагували на роботу рейдових бригад. Тож спільні рейди з інспекторами департаменту муніципальної поліції та контролерів підприємства будуть відбуватися постійно під час роботи тролейбусів на лінії.

Адміністрація підприємства електротранспорту звертається до жителів та гостей міста своєчасно оплачувати проїзд в громадському транспорті, щоб уникнути штрафних санкцій та конфліктів з контролерами.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментарі
27 Грудня 2015, 04:05
Перевірте власників. які здають в оренду нерухомість, на предмет СПЛАТИ ПОДАТКІВ.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром