Пістолети, гвинтівка, гранати, ножі і катана – «трофеї» поліцейських після обшуку нарколабораторії

03 Жовтня 2017, 15:11
3688

Лучанина, у якого правоохоронці вилучили зброю та обладнання для виготовлення наркотиків, загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це інформує сектор комунікації поліції на сайті ГУНП України у Волинській області.

Нагадаємо, вчора, 2 жовтня, в обласному центрі Волині правоохоронці виявили нарколабораторію

У результаті проведення оперативних заходів поліцейські затримали 37-річного місцевого жителя під час збуту амфетаміну у будинку на вулиці Карпенка-Карого.

Під час обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили 50 г. амфетаміну та обладнання для його виготовлення: посуд, хімічні речовини, прекурсори та інші предмети і речовини у значній кількості.

Окрім того, поліцейські виявили в його помешканні корпус гранати РГД-5, запал УЗРГМ, дві ручні димові гранати РДГ-2Б та РДГ-2Ч, чотири пістолети, гвинтівку, три патрони калібру 9 мм, 20 патронів калібру 9 мм з гумовою кулею, кайданки з ключем, три ножі та катану.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Правопорушнику вже загрожує за виготовлення наркотиків і незаконне зберігання зброї покарання у вигляді позбавлення волі строком від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Крім того,  вирішується питання щодо відкриття ще трьох кримінальних провадлжень за ознаками злочинів, передбачених статтями 311, 313 та 317 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: Карбишева: лучанин зберігав у гаражі наркотики, зброю і бурштин





1








 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром