Суд над братами Кононовичами перенесли

25 Грудня 2015, 12:25
1884

Розгляд апеляційної скарги Олександра та Михайла Кононовичів щодо визнання незаконним та скасування наказу ректора про відрахування зі складу аспірантів та поновлення їх на навчанні відтермінували на 22 січня 2016 року.

Розгляд скарги відбувався в Апеляційному суді Волинської області  у п’ятницю, 25 грудня, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Біля стін суду зібралося близько двох десятків активістів Цивільного корпусу «Азов» Волинь та активісти «Автомайдану України. Луцьк».

Михайло та Олександр Кононовичі на розгляд скарги не з’явилися. У ході судового засідання повідомили, що  Кононовичі не були належним чином повідомлені про судове засідання. Проте їхній адвокат Людмила Лебідь повідомила, що вони в Києві працюють над науковими працями, тож просять без них розглядати справу.

Розгляд справи перенесли на 10:30 22 січня 2016 року через зайнятість юриста відповідача у іншому судовому розгляді.

Людмила Лебідь розповіла, що порушене право на освіту Кононовичів.

«Політичні погляд не можуть впливати на право людини на навчання, на освіту. Тим більше, вони успішно пройшли курс – перевіркою встановлено, що вони вчасно виконали програму, усе здали і їх навіть було зараховано на другий курс», – каже Людимла Лебідь.

Нагадаємо, Кононовичі у апеляційній скарзі просять поновити їх на навчанні.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром