Любов або обман: лучанам покажуть виставу «Замовляю любов»

01 Жовтня 2017, 18:26
3050

У Луцьку відбудеться прем'єра вистави «Замовляю любов».

Побачити дійство лучани зможуть у п'ятницю 6 жовтня, о 18:00. Місце проведення – Волинський академічний обласний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка (камерна сцена).

«Замовляю любов» – це історія, яка може статися з кожним» - так стверджує драматург Тетяна Іващенко у своїй п'єсі «Замовляю любов».

Відносини між чоловіком і жінкою - завжди, до певної міри, детектив. З чого все почнеться, які несподівані повороти запропонує інтрига, яка буде розв'язка ? Сюжети розвитку любовних історій, взагалі, схожі, але за будь-якими з них спостерігати завжди цікаво, тому що в почуттях головне - нюанси. Кожна жінка мріє про кохання, неймовірне і казкове, хоче бути щасливою і нехай, хоча б на мить, але відчути себе коханою, бажаною...

Особливо, коли вже немає сил боротися з самотністю! Може бути, її можна купити? Скільки коштує любов? У цьому питанні героїні вистави - трагізм відчаю, але як завжди, життя неоднозначне, і ось вже ілюзія його відтінків змінює погляд з трагедійного на комедійний.

До несподіваної розв'язки глядач піде лабіринтами відносин між чоловіком і жінкою, зв'язки їх тендітні, незрозумілі, несподівані, весь час змінюються. Глядачі до кінця вистави залишаться в напрузі, намагаючись розгадати - або любов, або обман?

Запрошуємо вас переглянути цю виставу на одну дію з інтригою.

Режисер-постановник - Ірина Стежка

Художник-постановник - Богдана Бочкай

Балетмейстер - Володимир Замлинний

Музичне оформлення – Володимира Борисова

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром