«Волинь» добралася до середини «турнірки»

01 Жовтня 2017, 16:30
3006

Луцька «Волинь» почала забивати голи.

За тиждень луцька «Волинь» встигла зіграти два матчі у Першій лізі. Результат – поразка і перемога та чесно зароблені три очки до турнірного заліку

 «Кремінь» – «Волинь» – 3:1

У дев’ятому турі «хрестоносці» на виїзді поступилися «Кременю».

Лучани розпочали гру активніше і спробували нав’язати суперникові свою гру. Незважаючи на це, господарі швидко оговталися, і вже на 24-й хвилині Марчук змушений був рятувати ворота після удару Богданова. Однак у наступному небезпечному епізоді голкіпер лучан врятувати свою команду не зміг: м’яч відскочив до Боровського, і гравець «Кременя» відкрив рахунок у грі. Відновити статус-кво міг Романюк, але з його пострілом справився Олійник.

Після перерви лучани пішли у ва-банк і пропустили ще двічі  на контратаках. Голами у складі «Кременя» відзначилися Богданов і Степанчук. На 63-й  хвилині Медвєдь скоротив різницю у рахунку. Ще один реальний момент волиняни втратили вже наприкінці матчу. На 90-й хвилині стовідсоткову нагоду згаяв Льозін, який фактично не влучив у порожні ворота.

«Волинь» – «Оболонь-Бровар» – 2:0

І вкотре цього сезону лучани довели, що краще виступають на домашньому «Авангарді». У десятому турі Першої ліги «хрестоносці» побили київську «Оболонь».

«Волинь» розпочала гру активно. Уже на 3-й хвилині забивати міг Ляшенко, але потужний постріл Андрія парирував Ситников. Лучани не зупинилися і через деякий час створили ще дві стовідсоткові нагоди. Спочатку Воробей виявився найспритнішим у воротарському майданчику гостей і п’ятою переправляв м’яч у ворота. Голкіпера «пивоварів» підстрахували захисники, винісши круглого з порожніх воріт. У наступній атаці забивати міг Степанов, але після удару досвідченого нападника на допомогу воротарю знову підоспіли захисники, які заблокували постріл форварда лучан. Не вистачило фарту і Ляшенку, який розстрілював ворота  столичної команди, однак не влучив у рамку.

З такою грою «Волинь» заслуговувала на гол. І взяття воріт таки відбулося. Удар Кінаша рукою зупинив Корольчук. Арбітр миттєво вказав на одинадцятиметрову позначку і показав «гірчичник» нападнику «пивоварів».  Пенальті реалізував Шаповал.

На початку другого тайму лучани подвоїли свою перевагу. Романюк відібрав м’яч на чужій половині поля, віддав пас на Марчука, який в один дотик переадресував його Кінашу. Ярослав пройшов до карного майданчика гостей і віддав пас на фланг Ляшенку, який прострілив, і той-таки Кінаш потужно пробив по воротах без шансів для голкіпера. Тренер гостей Олег Мазуренко спробував оживити свою команду замінами. Гру пивоварів декілька разів загострював Бовтрук, однак до гольових нагод біля володінь Андрія Марчука справа так і не дійшла.

«Напевно, я повинен подякувати своїм хлопцям. Вони віддали всі сили, боролися. Але зараз таке покоління, що ти їх похвалиш сьогодні – завтра вони перестануть грати у футбол. Це все футбольні процеси. Усі перемоги – результат хорошої роботи на тренуваннях. На цьому тижні ми зробили певні висновки. Перш за все, стосовно справи. Сьогодні вийшов закономірний результат», – розповів виконувач обов’язків головного тренера лучан Альберт Шахов.

Наступний матч «хрестостоносці» зіграють на виїзді 10 вересня проти «Миколаєва». 

Михайло ПІДГОРЕЦЬКИЙ

Коментарі
02 Жовтня 2017, 00:16
Новина 3х тижнів давнини - інколи читайте що викладаєте "Волинь" вже зіграла 14 тур.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром