Волі: у книгарні зізнавалися в бажаннях Діду Морозу

25 Грудня 2015, 11:02
2083

Передноворічне свято для діток і їх батьків – з казковими Дідом Морозом і Снігуронькою, веселими забавами і подарунками – організували методисти популярної книгарні Волинської друкарні, що на Волі, 27.

На дитячий новорічний вечір, який 24 грудня тривав із 16-ї до 18:00, традиційно запросили найменших читачів із мамами, татусями і бабусями. Загалом на свято завітало п’ятнадцять діточок – від 3 до 12 років.

«Ми неодноразово організовуємо подібні дитячі розваги, – зазначає продавець книгарні і організатор майстер-класу з аплікацій Ірина Ковальчук. – Тиждень тому в книгарні вітали та обдаровували діток з нагоди Дня Святого Миколая. А сьогодні даруємо втіху перед новорічно-різдвяними святами».

Позаяк на свято батьки привели наймолодших діток, зустріч Діда Морозі і Снігуроньки видалася тривалою веселою грою. Тут розповідали віршики для казкових героїв, отримуючи взамін смачні шоколадки. Дмухали на Діда Мороза, щоб швидше посипав землю пухнастим снігом. Надували і розмальовували різнокольорові кульки, запускаючи їх у небо. Водили хороводи, як лісові звірята навколо уявної новорічної ялинки.

Звісно, кожен помічник і помічниця Діда Мороза одержав із червоної торби подарунок. Як і личить гостям книгарні, маленькі читаті отримали по дитячій книзі та інших дрібних, але приємних дарунків.

Попри грайливий вечір, колективу книгарні вдалося поєднати розваги з пізнавальними конкурсами і вікторинами, зацікавити малечу барвистими книжечками. Що сподобалося батькам, які воліють бачити своїх діток із книгами, аніж за телевізорами чи моніторами комп’ютерів.

Наприкінці забав організатори свята влаштували майстер-клас із рукоділля – діток навчали виготовляти аплікації, які потому малеча забрала додому, щоб прикрасили домашню новорічну ялинку.    





















Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
25 Грудня 2015, 17:26
Доводимо до відома,що згідно Постанови ЦККПРС від 1937 року на заміну Святому Миколаю введенно образ Діда Мороза,невже ми ще живемо у Союзі, та вроді в Україні. То чому свято не Святого Миколая, або Морозка із Зимонькою не зрозуміло.
25 Грудня 2015, 19:53
Ну і чим вам Дід Мороз не догодив? Пам"ятників дідусеві Леніну вже майже не зосталося, то заспокойтеся.....
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром